HomeGeen categorieBij Aldi scoor je nu een luxe opblaasbare Jacuzzi voor weinig

Bij Aldi scoor je nu een luxe opblaasbare Jacuzzi voor weinig

De laatste dagen lopen de temperatuur weer wat op en krijgen we direct zin in de zomer. Bij de zomer horen natuurlijk toffe producten. Denk aan een opblaasbare jetski van Lidl of deze high-tech bijzettafel. Elke zomer stunten supermarkten weer met whirlpools en andere soorten jacuzzi’s. Vaak met een beperkte oplage. Aldi komt nu al met een hele toffe opblaasbare whirlpool.

Aldi komt met opblaasbare whirlpool

Veel mensen noemen elke whirlpool een jacuzzi. Maar wist je dat Jacuzzi een merknaam is? Niet elke jacuzzi is dus een jacuzzi, feitje van de dag. De feitelijke naam van dit Aldi-product is dus een Whirlpool. Deze opblaasbare variant is nu in de aanbieding bij de Aldi.

Wees er wel snel bij want aankomende zaterdag, 15 mei, komt deze ‘Pure Spa whirlpool’ in de bonus. De whirlpool is van het merk Intex. Dit merk hebben we wel vaker terug zien komen bij de Aldi. Ook in 2019 was deze whirlpool in de aanbieding, hij was toen binnen een paar uur uitverkocht. Zorg dus dat je er als de kippen bij bent.

whirlpool, aldi, jacuzzi, intex

Beperkte voorraad

Elk filiaal van de Aldi heeft een beperkt aantal exemplaren liggen. De whirlpool is voornamelijk vanwege de extreem lage prijs super populair. Deze knaller kost namelijk maar 379,00 euro. Een schijntje voor zo’n dik ding in de tuin of op het balkon. Ook de reviews zijn over het algemeen best wel positief, je bent dus een dief van je eigen portemonnee als je er niet eentje aanschaft.

Je kunt de whirlpool makkelijk laten leeglopen en opbergen zodra de zomer voorbij is. Laten we even over de specs van deze ‘Pure Spa whirlpool’ hebben. Er passen vier mensen in en het water kan tot 40 graden warm worden. Daarnaast zitten er 120 bubble-jets in, voor het heerlijke bubbelbad-gevoel.

Ook heeft deze whirlpool een ingebouwde filterpomp, dat scheelt ook weer geld. Ook zit er een afdekzeil, opbergtas en grondzeil bij. Helemaal top! In totaal gaat er 795 liter in deze whirlpool. De whirlpool is 71 centimeter hoog en 196 centimeter breed. Goed om jouw tuin dus nog even op te meten voordat je er eentje aanschaft. Check hier alle info!

whirlpool, aldi

Meer van dit