HomeGeen categorieAliExpress verkoopt een salontafel met ingebouwde koelkast, speakers én meer

AliExpress verkoopt een salontafel met ingebouwde koelkast, speakers én meer

AliExpress is de plek waar ze letterlijk alles verkopen. Van gekke onzin tot de handigste gadgets en innovatie. Het product wat we deze keer uitlichten is er eentje in die laatste categorie. Dit is namelijk de meest aantrekkelijke salontafel ooit. Het is namelijk een salontafel met ingebouwde koelkast en speakers. Dik! 

AliExpress salontafel is een must-have

Stel je voor, je kijkt naar jouw favoriete serie. Je hebt zin in een biertje maar ligt echt heel erg lekker op de bank. Je bent in twijfel of je op gaat staan of niet. Klinkt dit herkenbaar? Vanaf nu is opstaan niet meer nodig. Deze salontafel is namelijk tegelijkertijd jouw koelkast.

Salontafels zijn normaal vrij saaie meubels. Ze zijn functioneel en mooi, maar niet erg bijzonder. Maar deze salontafel is van een ander niveau. Deze tafel heeft namelijk twee geheime laden. In deze laden zitten een koelkast en een speaker. Met zo’n salontafel verbaas je letterlijk iedereen.

salontafel, AliExpress, koelkast

Ingebouwde speaker

Naast de handige koelvakken heeft deze tafel ook ingebouwde speakers. Vanaf nu heb jij ingrediënten voor een goed feestje in jouw woonkamer staan. Je geniet van koude drankjes en pompt een paar dikke nummers uit jouw tafel.

Maar dit is niet alles. De tafel heeft ook nog een oplaadpunt waarmee je jouw telefoon kunt opladen. Dit is het soort gadget waarvan je nooit wist dat je hem nodig had. Wil jij er ook eentje? Dat snappen we. Via deze link kun je hem bestellen op AliExpress!

Meer van dit