HomeTechCryptoDeze altcoins stijgen op dit moment het hardst

Deze altcoins stijgen op dit moment het hardst

Er zijn weer groene cijfers te zien voor een aantal altcoins die het de afgelopen tijd erg slecht deden. Nu de huidige Ethereum rally iets afremt wordt er plaats gemaakt voor andere altcoins. We hebben een kijkje genomen op de crypto top 100 en benoemen de hardste stijgers. We beginnen bij de nummer 2 van de top 100, Ethereum.

Ethereum steeg hard

Ook bitcoin zit weer in de lift, de totale marktkapitalisatie komt voor het eerst sinds anderhalve maand weer terug boven de 1,1 biljoen dollar. Ethereum was afgelopen week hard aan het stijgen, dat komt waarschijnlijk door het nieuws over de aankomende merge, een Ethereum 2.0 update die flinke veranderingen in het netwerk aan zal brengen. Deze hype deed de koers flink stijgen.

De rally begint nu een beetje af te remmen. De prijs van Ethereum staat op het moment van schrijven op 1598 dollar, dat was vanmorgen nog 1573 dollar, dus er is nog steeds een lichte stijging gaande, alleen minder hard dan de afgelopen week. De munt staat nu op bijna 4% in de plus, terwijl dat de afgelopen weken hoger was. Het lijkt erop dat de hype mbt het nieuws over de Ethereum-update begint af te zwakken.

ethereum altcoins

Shiba Inu, Cardano, en Dogecoin stijgen keihard

Vooral Cardano steeg de afgelopen 24 uur met maar liefst 11,5%. De munt blijft sinds het begin van de dag hangen rond de 0,53 dollarcent. Ook Shiba Inu bleef de afgelopen 24 uur keihard stijgen, deze altcoin staat de hele dag al in de plus en is op het moment van schrijven 0,00001287 dollarcent waard, dat is een stijging van 6,1%. Tot slot is het dogecoin die ook flink heeft gesprongen, die staat nu op 0,76 dollarcent.

De reden waarom deze altcoins de laatste 24 uur flink aan het stijgen waren heeft te maken met de stijging van bitcoin. We zien vaker dat de gehele markt reageert op een stijging of daling van de nummer 1 cryptocurrency. Laten we maar hopen dat de stijging van bitcoin door blijft zetten, want dat kunnen we na weken rode cijfers wel gebruiken.

altcoins shiba inu

Meer van dit