HomeTechMet deze unieke amfibie-camper kun je varen (zonder vaarbewijs)

Met deze unieke amfibie-camper kun je varen (zonder vaarbewijs)

Gadgetgekkies is dol op de nieuwste en meest baanbrekende innovaties. Cool Amphibious Manufacturers International (CAMI) heeft nu een hele toffe camper geïntroduceerd. Met deze amfibie-camper kun je namelijk zowel rijden als varen. Maak kennis met de ‘Terra Wind’.

Amfibie-camper

Campers worden steeds populairder. Door de coronacrisis gaan steeds meer mensen in eigen land op vakantie, bij voorkeur met een camper. CAMI speelde daar heel erg slim op in met een exclusieve innovatieve camper. Deze 12,9 meter lange camper haalt namelijk een topsnelheid van 13 kilometer per uur in het water. Je hebt dus eigenlijk een soort yacht op wielen.

Ondanks het feit dat je hier mee kunt varen raadt de fabrikant het af om de zee op te gaan met dit ding. Op rustig water is hij wel erg geschikt. Je bent daarnaast van alle luxe voorzien. Denk aan een jacuzzi en een hottub aan boord. Achterop is er plek voor twee jetski’s of ruimte om lekker te zonnebaden.

cami, camper

Zowel varen als rijden

Uiteraard is deze camper ook geschikt voor waar hij normaal gesproken voor bedoeld is. De camper is van alle luxe voorzien, denk aan marmeren vloeren en een kingsize bed. Ook kun je uitgebreid koken op de granieten werkbladen in de keuken. Het ontbreek je aan niets.

Je hebt wel een groot rijbewijs nodig als je deze camper wilt gebruiken. Een vaarbewijs is echter niet nodig. De camper is namelijk minder dan 15 meter lang en kan niet sneller dan 20 per uur. Deze amfibie-camper komt uiteraard met een flink prijskaartje. Voor 715.000 euro is hij van jou.

Meer van dit