HomeEntertainmentAmigos is de app waarmee je gezellige mensen en huisfeestjes kunt zoeken

Amigos is de app waarmee je gezellige mensen en huisfeestjes kunt zoeken

Nu de festivals en clubs gecanceld zijn blijft er een zee aan tijd over. Je hebt zin om nieuwe dingen te proberen, feestjes te pakken en nieuwe mensen te ontmoeten. Maar liefst 37 procent van de jongeren zegt eenzamer te zijn geworden in de afgelopen anderhalf jaar. Maar hoe pak je dit aan tijdens deze lastige tijden? Amigos is de ultieme oplossing voor al deze vraagstukken.

Amigos app

De naam zegt het eigenlijk al: Amigos is bedoeld om vrienden te vinden. Het is een soort Tinder, maar dan voor gezellige mensen die gewoon open staan voor nieuwe vriendschappen en ervaringen. Vooral voor het vinden van leuke huisfeestjes is deze app een topper in deze lastige tijden.

Je kunt in de app gemakkelijk aangeven waar je voor in bent. Ook kun je je status updaten en laten zien wat je aan het doen bent, zodat mensen jou kunnen joinen. Daarna kun je zien wie er nog meer in zijn voor jouw leuke idee. De laatste stap is afspreken en er een gezellige boel van maken. Deze shotsupport is daarbij een hele handige sfeerverhoger.

amigos, app

Spontane huisfeestjes

Fred van 38 zegt bijvoorbeeld: ‘Nu mijn vrienden burgerlijk worden kan ik een Amigos-avontuurtje wel gebruiken’. Voor anderen is het juist een manier om te zien waar je vrienden op dat moment zijn. Je kunt ook iets inplannen. Amigo’s kunnen dit op de kaart zien en zichzelf op aanwezig zetten.

Het is dus de perfecte app voor iedereen die zin heeft in wat spontane gezelligheid, iets waar wel langzamerhand allemaal wel behoefte aan hebben. Grote kans dat je op de gekste plekken komt en de grootste gekkies zult ontmoeten. De app is helemaal gratis en te downloaden voor iOS en Android.

Meer van dit