HomeGadgetsDeze armband laat zien wanneer je te lang in de zon hebt...

Deze armband laat zien wanneer je te lang in de zon hebt gezeten

De zomer is eindelijk begonnen en we genieten nu al met volle teugen. Maar voor velen onder ons staat de zomer gelijk aan verbranden. Voor die mensen is er nu eindelijk een slimme oplossing: de UV monitoring armband!

Handige armband

De SunFriend armband is er voor iedereen die snel verbrand, maar eigenlijk is deze gadget goed voor elk type huid. Deze armband waarschuwt jou namelijk op het punt dat je begint te verbranden. Dat is nog eens een echte SunFriend.

Om te checken of je bijna verbrand druk je op de Check UV-knop. Deze gaat van 1 tot 11 en als je 11 hebt bereikt weet je zeker dat je uit de zon moet gaan zitten en lekker de schaduw op moet zoeken.

Nooit meer verbranden

Als je zelf niet goed oplet dan helpt de SunFriend jou een handje. De armband geeft namelijk licht als je fase 11 hebt bereikt. Ook is deze armband waterproof en kun je tot 3 meter diep zwemmen. Handig voor in de zomer maar let dus goed op dat je niet dieper gaat dan dat.

De batterij werkt 3 jaar lang en je kunt de armbanden in verschillende leuke en vrolijke kleurtjes kopen. Dit is een gadget die echt nuttig is in de zomer of op vakantie. Teveel in de zon zitten kan namelijk gevaarlijk zijn en uiteindelijk zelfs voor huidkanker zorgen. Je kunt de Sunfriend armband hier kopen.

Meer van dit