HomeTechCryptoAxie Infinity en Solana stijgen: deze ontwikkelingen kun je verwachten

Axie Infinity en Solana stijgen: deze ontwikkelingen kun je verwachten

De koersen van crypto zijn de afgelopen weken mooi aan het stijgen. Niet alleen bitcoin, maar ook veel altcoins gingen de lucht in. Dit is uiteraard goed nieuws voor beleggers. Vooral Axie Infinity en Solana gingen hard. Dit is voor ons genoeg reden om deze twee coins even onder de loep te nemen. We beginnen met Axie Infinity.

Axi Infinity stijgt hard

De afgelopen week is AXS, de munt van Axie Infinity met maar lieft 50% gestegen. De AXS koers was aan het begin van de afgelopen week ongeveer €45 waard, op het moment van schrijven is dat €66. Axie Infinity is succesvolle game die een play-to-earn systeem heeft. Je kunt namelijk AXS verdienen door te gamen. De reden dat de munt van Axie Infinity stijgt heeft te maken met Axie Infinity: Origin.

Axie Infinity: Origin is een verlengstuk van het spel. Het team achter dit project zegt “Origin is een volledig opnieuw ontworpen versie van de populaire Axies Battles-game die iedereen kent”. Het spel zal nieuwe spelmechanismen hebben en een nieuw ontworpen verhaallijn hebben die diepte toevoegt aan de spelerservaring. Deze ontwikkelingen zorgen er dus voor dat AXS met ruim 50% is gestegen.

axie infinity

Solana stijgt 20%

Het is ook de moeite waard om even te kijken naar Solana. De coin van dit project, SOL, steeg met 20%, en dat is niet zonder reden. De munt steeg in een week tijd van €77,50 naar 93,77. Dit komt door een aantal mooie ontwikkelingen dat het ecosysteem van Solana doormaakt. Dit heeft allemaal te maken met vermogensbeheerder Grayscale, die een altcoin-fonds dat voor 24% uit Solana bestaat. Dit schept vertrouwen bij investeerders, dus wordt er meer ingekocht, en stijgt de prijs van de munt.

Maar ook op DeFi gebied zijn er interessante ontwikkelingen te zien. Orca, de decentrale beurs op Solana, heeft aangekondigd dat het met ‘whirlpools’ gaat werken. Dit is een nieuwe functie dat nog in bèta is. Handelaren kunnen de liquiditeit in pools concentreren, op deze manier valt er een groter financieel rendement te behalen. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat SOL met 20% is gestegen. We houden de ontwikkelingen in de gaten en delen deze uiteraard op onze website.

solana

Meer van dit