HomeEntertainmentDeze wekker maakt jou wakker met de geur van bacon

Deze wekker maakt jou wakker met de geur van bacon

Kom jij wel eens lastig je bed uit? Dan hebben wij een wekker gevonden die daar bij kan helpen. Het is namelijk een wekker die lijkt op een heerlijk ontbijtje op bed. Stel je voor, de wekker gaat, je doet je ogen open.. en ruikt de heerlijke geur van bacon. Dat helpt wel toch? Maak kennis met de baconwekker.

De bacon wekker

Wat hebben Einstein en de uitvinder van deze wekker gemeen? Ze zijn allebei geniaal. Want hoe lekker is de geur van bacon in de ochtend. Deze baconwekker maakt je dus wakker met de geur van knapperend gebakken spek. Je kunt de wekker gewoon in de telefoon pluggen, dat scheelt weer gedoe en ruimte op jouw nachtkastje.

Dit is het ultieme kado voor elke liefhebber van gebakken spek. En wie is dat nou niet? Sowieso vertrouwen wij niemand die niet gek is op bacon. Maar hoe werkt deze geniale wekker dan? Dat zullen we je even uitleggen.

bacon wekker

Hoe werkt de baconwekker

Hoe kan een wekker nou geur produceren hoor ik je denken. De wekker werkt gewoon via jouw telefoon. Je ontvangt een langwerpig blokje en een flesje met speciale bacongeur. Je druppelt wat van het lekkere goedje in het blokje, je plugt hem in en hoppa: je bent ge√Įnstalleerd.

Je kunt de bijhorende app downloaden, hierin stel je in hoelaat je wakker wilt worden. Tegen de tijd dat de wekker gaat ruik je de heerlijke aroma van bacon om je heen. Hiermee gaat opstaan toch een stukje leuker worden. In ieder geval beter dan alleen dat nare geluid van de wekker. Je kunt de wekker momenteel alleen winnen en niet kopen. Tot die tijd toch maar gewoon zelf bacon bakken als je wakker wordt.

baconwekker

Meer van dit