HomeGadgetsDeze barbecue koffer is ideaal voor een zakelijk diner

Deze barbecue koffer is ideaal voor een zakelijk diner

Ben jij die etentjes in een zakenhotel ook zo zat? Of die saaie lunch in een Grand Café waarvan je de naam niet eens uit kunt spreken? Gadgetgekkies heeft de ideale oplossing gevonden voor een business-meeting in de zomer. De koffer barbecue. Dat is een keer wat anders dan een koffer vol met pennen en marketingmateriaal.

Een worst uit je koffer

Deze opvouwbare barbecue zal niemand verwachten als je strak in het pak met je koffer uit je Tesla komt stappen. Als je daarna een dikke worst uit je koffer trekt, en deze daarna gaat bakken, dan tover je een lach op het gezicht van je zakenpartners. Het mooie is dat deze barbecue koffer op elke denkbare plek is te gebruiken. Dus niet alleen op het strand of in een park, maar ook op de parkeerplaats van een hotel.

Het is wel handig om een koelbox achterin de auto te hebben waar je het vlees en drankjes in bewaart. Als je alles bij elkaar hebt dan kun je een onuitwisbare indruk achterlaten op jouw collega’s en vrienden. Ze zullen nooit meer vergeten dat je aan kwam lopen met een barbecue in je aktetas. Deze barbecue is nog mobieler dan je smartphone, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Handig in gebruik

Je wordt een mobiele grillmaster met deze barbecue koffer. Door de handvatten is hij makkelijk mee te nemen, en met de twee bijgeleverde verlengstukken kan deze grill makkelijk op een tafel of vloer staan. Na gebruik kun je hem weer dichtvouwen, doekje eroverheen en klaar. De barbecue geur is het enige wat verraad dat jij een grill in je koffer hebt zitten. Zo makkelijk heb je nog nooit gebarbecued.

De afmetingen zijn 30 x 7,5 x 22,5 cm en het grill oppervlakte is 25 x 18 cm. Er past dus een flinke biefstuk op. hij is van metaal en mat zwart van kleur. Door de luchtgaten in de onderkant worden de kolen in de barbecue gelijkmatig voorzien van lucht, zodat het geheel mooi gelijkmatig warm wordt. De barbecue koffer is handig in gebruik krijgt 4 van de 5 stemmen in de beoordelingen.

De barbecue koffer is hier te koop. Enjoy!

 

Meer van dit