HomeGadgetsJe kunt nu een Beerpong tafel met ledverlichting scoren bij de Lidl!

Je kunt nu een Beerpong tafel met ledverlichting scoren bij de Lidl!

Eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven een huisfeestje. Ons kent ons en ook voor de centen is het een beter idee. De gezellige sfeer onder mensen die elkaar kennen is altijd prettig maar één ding is nóg prettiger. Daarmee bedoel ik natuurlijk lekker ordinair klemzuipen met zijn allen en zeg nou zelf; wat gaat je daar beter bij helpen dan deze Beerpong tafel met ledverlichting van de Lidl?!

Beerpong tafel met ledverlichting

Uiteraard kent iedereen de (saaie) tafels die je voor een paar tientjes kunt scoren op bijvoorbeeld bol.com, maar deze heb ik nog nergens gezien! De Beerpong tafel met ledverlichting is makkelijk op- en uitvouwbaar en is daarom met gemak naar ieder feestje mee te nemen.

beerpong tafel met led verlichting opvouwen

beerpong tafel met led verlichting afstellen

De hoogte kun je zelf instellen zodat ook jouw kabouter én reuzenvrienden geen excuus meer hebben om niet mee te spelen. De led verlichting in de tafel brandt op batterijen dus je loopt niet te kloten met snoeren door het huis.

Drankspel der drankspellen

Beerpong is uitgegroeid tot ultiem drankspel dat op geen enkel feestje meer kan ontbreken. Deze tafel gaat dat spel naar een hoger niveau tillen want zeg nou zelf, een Beerpong tafel met ledverlichting is in iedere situatie een eyecatcher.

De tafel is gemaakt van een MDF plaat op een aluminium frame en is daardoor maar zo’n 10kg. De lichten zijn in drie standen in te stellen zodat het nooit saai zal worden. De tafel is voor zowel binnen als buiten geschikt. Meer informatie kun je vinden via deze link.

Ik hoor het je denken… dat zal wel duur zijn. Fout! voor maar 75 euro is die tafel van jou. Als je dat deelt door het gemiddeld aantal vrienden in een vriendengroep dan zit je op een tientje de man. Dat is tegenwoordig de prijs van 3 pilsjes in het café. Ik zeg het alleen ;-). Om je een klein idee te geven van hoe episch zoiets zou kunnen zijn, heb ik hieronder een video van een next level beerpongtafel gezet.

 

Meer van dit