HomeGeen categorieDit zijn de beste cadeaus voor vaderdag

Dit zijn de beste cadeaus voor vaderdag

Zondag 19 juni is het weer vaderdag, en dus tijd om papa even lekker in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je nou op vaderdag? Een dikke sigaar of een bierpakket heeft hij ondertussen ook wel gezien. Er zijn cadeaus die veel origineler zijn, en tegelijkertijd ook erg nuttig. We hebben een aantal leuke cadeaus hieronder op een rijtje gezet.

Mi Smart Air Fryer

Vaders en frikandellen gaan altijd samen. Vaders staan er niet om bekend dat ze lang en graag in de keuken staan, ook al zijn er natuurlijk uitzonderingen. Met deze Mi Smart Air Fryer kan hij tussen de 40 en 200 graden frituren en bakken, zonder dat het hele huis gaat stinken naar de werkruimte van Friet van Piet. De slimme functie kan via Google Assistant en Amazon Alexa, zoals het bedienen op afstand.

Mi Smart Air Fryer

Xiaomi Draagbare Elektrische Luchtcompressor

Als je telkens je vader op moet bellen om een platte band te fixen dan kan deze gadget een leuke uitkomst zijn voor de behulpzame man. Met de Xiaomi Draagbare Elektrische Luchtcompressor heeft hij snel een fietsband, autoband, basketbal of luchtbed opgepompt. Dit handige apparaat kan een autoband tot wel acht keer bijvullen op één acculading. Deze luchtcompressor is ook handig op vakantie.

Xiaomi Draagbare Elektrische Luchtcompressor

Xiaomi Watch S1 Active

Deze wearable staat hem niet alleen goed, maar is ook nog eens erg functioneel. De Xiaomi Watch S1 Active is een leuke motivator om je vader fit te houden. Deze slimme smartwatch heeft veel verschillende fitnessmodi en heeft een 1,43-inch AMOLED-scherm. Het frame is beschikbaar in drie kleuren en het bandje in maar liefst zes kleuren. Hij is te koppelen aan Apple Health-apps en houdt jouw slaapcyclus en andere functies in de gaten.

Xiaomi Watch S1 Active

Telescopische vishengel

Trek die suffe vader achter zijn laptop vandaan en laat hem kennis maken met de natuur. Een dagje vissen op vaderdag is altijd leuk. Met deze telescopische vishengel vist hij nooit achter het net. Deze set is voorzien van alles wat je nodig hebt om een lijntje uit te kunnen gooien. Jullie moeten alleen de wormen nog vangen, maar die zijn niet zo snel, dus dat hoeft geen probleem voor je vader te zijn, toch?

Telescopische Vishengel

LEGO Chevrolet Corvette ZR1

Deze exclusieve replica van de Chevrolet Corvette ZR1 is voorzien van alle details. De achterspoiler, uitlaatpijpen en een echt werkende besturing maken deze LEGO set een leuk cadeau voor vaderdag. Er zit zelfs een V8-motor met bewegende zuigers in. Dit unieke verzamelobject zal met een brede glimlach worden ontvangen op vaderdag. Dat is een keer wat anders dan die oude Fiat Panda.

LEGO Chevrolet Corvette ZR1

Meer van dit