HomeEntertainmentMet deze bestuurbare haai jaag je iedereen de stuipen op het lijf

Met deze bestuurbare haai jaag je iedereen de stuipen op het lijf

Hou jij wel van een dolletje? Prank jij iedereen altijd helemaal kapot? Of is het tijd om revanche te nemen op iemand? Dan is dit de perfecte gadget voor jou. Terroriseer het water met een op afstand bestuurbare haai. Met levensechte bewegingen laat je deze haai op jouw prooi afzwemmen. Jaws in real life!

Bestuurbare haai is de schrik van elk water

Met deze bestuurbare haai jaag je alle badgasten de stuipen op het lijf. Zowel in de zee als in het zwembad. De bewegingen die deze haai maakt lijken levensecht en geef je rillingen. Als je de film van Jaws hebt gezien dat weet je wat we bedoelen.

Waarom zijn mensen eigenlijk zo bang voor haaien? In totaal overlijden er jaarlijks maar zes mensen als gevolg van een ontmoeting met een haai. Toch komt het vooral door de film Jaws dat we zo mega bang zijn geworden voor haaien. Daarnaast is het natuurlijk eng dat zo’n groot beest je vanuit het diepe water, uit het niets, kan opeten.

De haai heeft een bereik van maar liefst 20 meter. Je kunt er dus van een afstand flink mee spelen. Met de bijgeleverde afstandsbediening laat je deze haai van links naar rechts en van voor naar achter bewegen. Daarnaast zijn er, om het nog echter te maken, ook verschillende snelheden.

bestuurbare haai kopen

Kenmerken van deze bestuurbare haai

Functies: 360 graden rotatie, water sensor, 2.4 GHZ
Haai is oplaadbaar, afstandsbediening heeft 2x AAA batterij nodig (niet inbegrepen)
zwemt met levensechte beweging in het water
Oplaadtijd 50 minuten
Beweging: vooruit, achteruit, links en rechts
Inclusief 2.4 GHz afstandsbediening

Je kunt de haai hier kopen. Perfect om mee te rellen tijdens een dagje strand of zwembad. Bekijk hieronder nog even een scene van de klassieker Jaws, om in de ‘mood’ te komen.

Meer van dit