HomeGadgetsAmazon verkoopt wegrennende wekker voor echte slaapkoppen

Amazon verkoopt wegrennende wekker voor echte slaapkoppen

Je hebt mensen die meteen fris en fruitig opstaan als de wekker gaat, maar er bestaan ook slaapkoppen die eerst vijf keer snoozen voordat ze zichzelf uit bed trekken. Voor deze mensen is Clocky ontworpen. Deze wekker neemt de benen (of wielen) als je voor een tweede keer op de snoozeknop wil drukken, dus dan moet je wel je bed uit. Wij vinden dit een geniale uitvinding, dus namen we Clocky even onder de loep.

Clocky voor echte slaapkoppen

Laten we vooropstellen dat het geluid van Clocky oorverdovend, irritant, en verschrikkelijk is om te horen als je uit je slaap wordt getrokkenen. En dat is precies de bedoeling. Dankzij Clocky kom jij een keer op tijd op je werk, of op school. Je zal deze geniale uitvinding dus zeer dankbaar zijn, want het is je beste vriend in de ochtend als jij bijvoorbeeld een belangrijk (sollicitatie)gesprek hebt. Clocky rijdt namelijk niet alleen weg als je op die snoozeknop wil drukken.

Deze slimme gadget kan namelijk ook springen, wegrennen, en zich zelfs verstoppen terwijl hij het ergste geluid ter wereld produceert. Deze wekker kan ook tegen een stootje, en is dus niet onder de indruk van chagrijnen die hun woede niet in bedwang kunnen houden als ze uit dromenland worden gehaald. Als het donker is dan licht het digitale display op, zodat je altijd weet waar je moet zoeken om de wekker uit te kunnen zetten.

clocky wekker alarm

Wegrennende wekker te koop bij Amazon

Deze slimme wekker is simpelweg op te laden met een USB-kabel. Er gaan dus geen batterijen in, wat handig is, want dat hebben mensen vaak niet standaard in huis liggen. Clocky is een hit in Amerika, en is in alle bekende ochtendshows van het land uitgelicht, zoals Good Morning America, en de Today Show. Het is de opvolger van de Tocky bal, een uitvinding van een MIT-student die zelf ook op die snoozeknop bleef drukken, en daardoor altijd te laat in de les kwam.

Dit is de originele Clocky. Er zijn veel imitaties op de markt, maar die hebben niet dezelfde kwaliteit, en werken veelal op batterijen. Dit exemplaar is het perfecte cadeau voor de slaapkoppen in je vriendenkring, of misschien kan je vriendin er ook wel eentje gebruiken. Time management wordt een stuk makkelijker als je wordt gedwongen om uit bed te stappen, en Clocky is erg kundig om je daarbij te helpen. Deze wekker is nu te koop op Amazon.

alarm wekker clocky

Meer van dit