HomeGadgetsHeerlijk opgeladen wakker worden met deze Soundlogic 'wake-up' wekker van de action

Heerlijk opgeladen wakker worden met deze Soundlogic ‘wake-up’ wekker van de action

Biep biep biep, dit verschrikkelijke geluid is de nachtmerrie van elke slaper. Zeker als je lekker warm onder je dekens ligt en je aan het genieten was van een fijne droom. Gelukkig heb je dan nog wel de snoozeknop, maar dat is uiteindelijk ook alleen maar uitstel van executie.

Opgeladen wakker worden

Hoe fijn zou het zijn als je kon wakker worden in ontspannende sferen? Geen hels alarm dat je wakker maakt, maar wel een zen geluid met een speciaal wake up light om het heerlijke ochtendzonnetje te simuleren. Gelukkig hoeft dit geen droom meer te blijven. Action heeft namelijk nu een geweldige multifunctionele wekker in de aanbieding, waardoor niemand meer met een ochtendhumeur wakker hoeft te worden.

De Soundlogic multifunctionele wekker van de Action kan voor een geweldige start van de dag zorgen. De wekker heeft een wake up light, die ervoor zorgt dat een zonsopgang nagebootst wordt. Een wake up light is een ‘natuurlijk’ licht dat rustig jouw slaapkamer vult. Hierdoor ontwaak je op een langzame en ontspannende manier uit je slaap.

Soundlogic ‘wake-up’ wekker verbinden met je smartphone

Ondanks dat er meerdere wekkers op de markt zijn met een wake up light, biedt de wekker van de Action nog meer functies. Je kunt de wekker namelijk niet alleen gebruiken voor het ontwaken, maar ook tijdens de uurtjes dat je wakker bent. De wekker biedt 13 kleurenopties en 7 wekgeluiden. Hierdoor kun je zelf kiezen welke kleur of welk geluid het beste bij jou past.

Daarnaast kun je de Soundlogic ‘wake-up’ wekker van de Action gebruiken als een speaker, een radio of gewoon als sfeervol lampje. Als dat allemaal nog niet genoeg is, kun je ook nog eens jouw smartphone opladen via de wekker. Dus wil je heerlijk opgeladen wakker worden? Dan is deze wekker zeker een goede optie.

De wekker is op moment van schrijven bij de Action in de aanbieding, maar met een kleine zoektocht zien we dat er ook nog vergelijkbare exemplaren te koop zijn bij websites als Temu.

Meer van dit