HomeGadgetsTop 5 betaalbare gadgets voor echte mannen

Top 5 betaalbare gadgets voor echte mannen

Een echte kerel kan wel tegen een stootje. Een partijtje overkoppen met bakstenen, roestige spijkers met zijn tanden uit de muur trekken, een weekend zijn schoonmoeder op visite, een echte man kan alles aan. Maar een echte vent heeft ook ontspanning nodig. Daarom hebben we een top 5 betaalbare gadgets voor echte mannen samengesteld. Ideaal voor in een mancave.

De ondergrondse bierlift koeler

Een koelkast met bier is een cadeautje voor elke kerel, maar origineel is het niet (behalve als het deze van Xbox is). Als je echt indruk wilt maken op je voetbalvrienden dan is de ondergrondse bierlift koeler een must-have. Je graaft een gat in de grond en plaatst daarin de koker met maar liefst 16 flesjes bier!

Met een druk op de knop komt de koker uit de grond, waarna je heerlijk kunt genieten van een goudgele rakker, dat moeder natuur voor je heeft gekoeld. Nog een keer drukken op de knop en moeder de vrouw ziet niets van deze gadget waar James Bond jaloers op zou zijn.

Het vlees-markeer brandijzer

Mannen en vlees zijn al sinds de oertijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een echte kerel staat achter een barbecue, dus van deze gadget zal je ongetwijfeld gaan zweten. Je vormt de tekst in het ijzer met de bijbehorende letters, schroeft ze vast en plaatst het ijzer in het vuur.

Als het roodgloeiend is dan markeer je jouw sappige biefstuk met woorden zoals ‘ik bak er niks van’ of ‘stik voorzichtig’. Met het vlees-markeer brandijzer weten je gasten altijd wat voor vlees ze in de kuip hebben. Shop deze vlees-markeer brandijzer hier!

bbq

De skull fles

Bij een goed stuk vlees hoort een lekkere borrel. Dus waarom zou je die lekkere whisky niet serveren in een skull fles? Bizar origineel en een koppige blikvanger op iedere robuuste pokertafel. Er gaat een liter van jouw favoriete versnapering in deze transparante fles.

Met één beweging trek je de kurk uit die schedelpan en giet je jouw glas vol met het spul waar je hoofd van gaat draaien. Er zijn uiteraard ook schedel glazen verkrijgbaar om het plaatje compleet te maken. Proost! Dit toffe product kun je hier kopen.

skull fles whisky

Mini-beamer

Voetbal kijken in je mancave is leuk, maar het wordt helemaal een belevenis als je het doet met deze mini-beamer. Handig voor als je vrouw niet los te wrikken is van die romantische serie op de televisie in de woonkamer.

Deze mini-beamer is klein van formaat en is overal mee naartoe te nemen. Ook naar die vrijdagmiddagborrel op het werk, waar je dat saaie whitebord om kan toveren tot een spectaculair bioscoopdoek. Er zit een ingebouwde accu in en heeft een USB aansluiting, dus streamen vanaf je laptop op telefoon is een makkie.

Golfset voor op het toilet

De krant lezen terwijl je op het toilet zit te downloaden is voor watjes. Echte mannen beoefenen een sport tijdens het kakken. Met deze golfset voor op het toilet sla je zeker een hole-in-one. Met het bijbehorende ‘do not disturb’ kaartje ben je zeker van een rustige training.

Al je vrienden zullen stinkend jaloers zijn op het talent dat jij in dat kleine kamertje hebt ontwikkeld. En dat mag gevierd worden, met een ijskoud biertje, een lekker stukje vlees en een goede voetbalwedstrijd uiteraard. Je koopt deze golfset hier!

golfset toilet

Meer van dit