HomeGadgetsLeuke kadotip: handige bierhouder voor in de douche

Leuke kadotip: handige bierhouder voor in de douche

Een biertje onder de douche is altijd puur genieten. Zowel na een flinke workout of wanneer je je klaar maakt om uit te gaan. Er is altijd wel een momentje om er een goede gouden rakker bij te pakken. Voor alle liefhebbers is er een nu een must-have item te koop: de bierhouder! 

Bierhouder voor in de douche

We noemen het biermomentje onder de douche ook wel Douche&Pils. Het is een lekker momentje met jezelf, waarbij je kunt genieten van de warme douchestralen en het koude biertje. Een heerlijke combinatie. Maar waar laat je dat biertje als je jouw haren wast? Als je hem op de grond zet komt er water of schuim in, iets wat je absoluut niet wilt.

Deze slimme bierhouder is daarom ook de ultieme oplossing. Je maakt hem vast aan de muur, op een plek waar het water of schuim niet in de buurt komt. Je plaatst het biertje in de houder en klaar is kees. Altijd handig voor mensen die geen twee dingen tegelijk kunnen doen.

bierhouder, douche, bol.com

Nu op Bol.com

Je kunt deze slimme houder nu bestellen op Bol.com. Het mooiste aan deze handige gadget is dat hij alles behalve duur is. Het perfecte kado dus voor een verjaardag. Hier maak je elke pilsbaas blij mee.

Uiteraard kun je de houder ook gebruiken om andere dingen in te zetten. Je telefoon, scheermesjes, flessen, etc. Bestel de bierhouder hier. 

Lees ook: Deze smart bieropener stuurt een bericht naar je vrienden wanneer jij een biertje opent

Meer van dit