HomeGadgetsMet het bierkussen hoef jij nooit meer je bed uit om te...

Met het bierkussen hoef jij nooit meer je bed uit om te pilsen

Ben jij al bijgekomen van afgelopen weekend? Wij nog niet. Maar mocht je alweer zin hebben in een goud gele rakker dan hebben we goed nieuws. Je hoeft voortaan jouw bed helemaal niet meer uit voor een nachtelijk drankje. Maak kennis met het bierkussen!

Bierkussen: liggen en tanken tegelijk

Dit bierkussen is de ultieme oplossing voor mensen die gewoon thuis willen drinken. Als je wilt Netflixen en bier drinken tegelijk of gewoon de kater weg wilt spoelen. Het is een uitkomst voor de echte bierliefhebbers on onder ons.

Je kunt met dit bierkussen wakker worden en direct aan de tap gaan hangen. In plaats van naar de kraan rennen voor een slok water kun je nu bier drinken uit een rietje. Het klinkt natuurlijk bizar, en dat is het ook. Toch werden we bij het zien van dit product razend enthousiast.

Voor-en-nadelen van het bierkussen

De mega voordelen van het bierkussen hebben we hierboven al beschreven. Maar er zijn natuurlijk ook problemen. Denk aan bier dat erg snel warm zal worden.. En lauw pils hoef je ons niet voor wakker te maken.

Je kunt het kussen met allerlei soorten bier vullen, toch adviseert de maker van de video iets lichts en doordrinkbaars te gebruiker. Hierdoor zal jouw dorst worden gelest en blijft het betaalbaar als je elke nacht aan het bier gaat (wat wij bij deze zwaar afraden). Bang dat dit kussen niet lekker ligt? Check dan deze leuke optie!

Meer van dit