HomeTechCryptoDankzij bitcoin kan de gewone man ook miljonair worden

Dankzij bitcoin kan de gewone man ook miljonair worden

Sinds de opkomst van bitcoin zijn steeds meer mensen miljonair geworden. Het heeft de levens van veel mensen radicaal veranderd, in zowel positieve als negatieve vorm. Voor de opkomst van de cryptocurrency was beleggen in aandelen een manier om rijk mee te worden, maar dat duurde jaren. Daar is nu verandering in gekomen.

Miljonair worden met bitcoin

Door de volatiele cryptomarkt zijn veel beleggers rijk geworden. Ook vroege investeerders in de munt hebben hun toekomst veilig weten te stellen dankzij de opkomst van bitcoin. Nog steeds komen er door de stijgende belangstelling in crypto wereldwijd steeds meer miljonairs bij. Het is nu ook voor de ‘gewone man’ mogelijk om miljonair te worden.

Er zijn echter ook verliezers. Door de hype laten mensen zich meeslepen en stoppen soms al hun spaargeld in schimmige constructies, of investeren in een project waar ze niets vanaf weten. Het is dus altijd belangrijk om jezelf goed te informeren voordat je besluit om je geld ergens in te stoppen. Helaas zijn er ook veel oplichters actief op de cryptomarkt, dus zoals ze zeggen in deze wereld; ‘do your own research’.

Staar je niet blind op succesverhalen van anderen

Er zijn mensen die schatrijk zijn geworden met bitcoin, maar dat waren hoogstwaarschijnlijk vroege investeerders. Door de waarde van de munt zoals deze nu is, is het veel moeilijker om er miljonair mee te worden, want je hebt veel meer kapitaal nodig om in te stappen. Maar er zijn goede projecten die nog in de kinderschoenen staan, en de moeite waard zijn om in te investeren.

Wij hebben vaker crypto-projecten behandeld, zoals Solana en Ethereum. Deze projecten zijn nog steeds de moeite waard om nader te bekijken. We geven geen advies, het is onze persoonlijke kijk op deze projecten. Verder zijn wij van mening dat een gezonde portfolio meerdere eenheden bevat. Vertrouw dus nooit op één munt, maar spreid je investering onder meerdere veelbelovende projecten.

Investeren en daytraden

Investeren in cryptocurrency is dus een manier om op termijn een leuk rendement te vergaren. Een andere manier om rijk te worden met crypto is daytraden. Je moet hier echter wel heel veel voor oefenen. Je speculeert op de koersen van cryptocurrency, op dezelfde manier waarop je dat op een normale beurs zou doen. Door de volatiele markt kun je hoge winsten behalen, maar let op!, ook hoge verliezen.

Ook jij kunt dus miljonair worden met bitcoin en andere cryptocurrency. Het belangrijkste is dat je weet waar je mee bezig bent. Je kunt beter een jaar leren, informatie en ervaring opdoen, dan dat jezelf laat verblinden door hebzucht, en onervaren je geld verliest. Er is genoeg informatie op internet te vinden, dus onderwijs jezelf voordat je begint.

 

Meer van dit