HomeGeen categorieBol.com komt met geniale en betaalbare retro e-bike

Bol.com komt met geniale en betaalbare retro e-bike

Soms komen we pareltjes op verkoopgigant Bol.com tegen waar we niet omheen kunnen. De webshop heeft sinds kort een retro e-bike in de virtuele etalage staan die tegen een scherp tarief in de verkoop is gegooid. Deze coole bike ziet er ook nog eens uit alsof hij rechtstreeks uit een actiefilm is geplukt. We namen even een proefritje.

Retro e-bike met een robuust uiterlijk

Deze robuust uitziende e-bike is een elektrische fiets dat een pedelec trapondersteuning biedt. Normaalgesproken gaat een e-bike 25 kilometer per uur, maar in dit geval knal je met 45 kilometer per uur naar je werk. Het is dus verplicht om een helm te dragen als je deze e-bike gebruikt. Zie het als een elektrische brommer met het uiterlijk van een stoere motorfiets. Bij de webgigant kun je ook verschillende valhelmen bestellen.

Deze e-bike zou zomaar uit een ‘Mission Impossible’ film kunnen komen. De grove koplamp en de dikke banden (20 inch) geven de bike het uiterlijk van een zogeheten ‘dirt-bike’ die je vaak ziet in actiefilms. Deze is echter wel een stuk stiller dan zijn ruige broertjes. De accu doet je denken aan de benzinetank van een dergelijke motorfiets. Dit exemplaar is een stuk milieuvriendelijker, en kost uiteraard niets aan benzine.

e-bike te koop bol.com

Nu te koop op Bol.com

De 500W motor zit verwerkt in het achterwiel en de accu is afneembaar. De 15Ah kan dus simpelweg thuis (bijvoorbeeld in de woonkamer) worden opgeladen. Als je de accu weer aan de stang bevestigt dan kun je kiezen tussen drie standen; geen ondersteuning, ondersteuning, en elektrisch. De topsnelheid van deze e-bike is 45 kilometer per uur, je bent dus zo op je werk. De schijfremmen zorgen ervoor dat je veilig kunt stoppen.

Er zitten ook prima schokbrekers onder deze fiets, en de LED-verlichting maakt het helemaal af. Op de simpele display kun je zien hoe hard je rijdt, hoeveel accu je nog hebt, en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Voor de prijs hoe je het niet te laten, in verhouding met andere elektrische fietsen is deze e-bike een koopje. Je hebt hem in huis voor €1565,- en je kunt hem bestellen via de website van Bol.com

elektrische fiets

Meer van dit