HomeGeen categorieBol.com strooit met kneiter hoge kortingen op airco’s

Bol.com strooit met kneiter hoge kortingen op airco’s

Bol.com is jouw beste vriend voor het komende zomerseizoen! Ze hebben namelijk besloten om kneiter hoge kortingen op hun airco’s te doen. Wanneer de temperaturen stijgen en je verlangt naar verfrissing, is een airco van onschatbare waarde. Laat de zomerse warmte jou niet in de greep houden en geniet van dat lekkere koele briesje.

Impact van de hitte

Ook ons kleine kikkerlandje ontsnapt niet aan de gevolgen van de klimaatopwarming. We staan voor hete zomers en hittegolven zoals we nog nooit gezien hebben. Voordat je het weet, schiet de temperatuur weer omhoog en wordt het een hele klus om verkoeling te vinden. In het ergste geval is het in je slaapkamer zelfs te warm om een goede nachtrust te hebben. Gelukkig zijn er tal van maatregelen die je kunt nemen om je huis lekker koel te houden.

Als de temperatuur buiten vijf dagen lang boven de 25°C blijft klimmen, en we minstens drie van die vijf dagen temperaturen van 30°C of hoger meten, dan hebben we te maken met een epische hittegolf. Misschien heb je het al gemerkt, maar het weerbericht laat ook weten dat de ozonconcentraties dan de lucht in schieten. Dus, wil je het liefst zoveel mogelijk hitte en ozon ontwijken? Dan is een lekker koel huis de beste plek om te zijn!

Een airco tegen de hitte

Zodra je aan die hitte denkt, schiet de gedachte aan een airco meteen te binnen. En dat is helemaal niet gek, want een airco kan je helpen om die hitte te verslaan en als overwinnaar uit de strijd te komen. Met name voor een fijne nachtrust, is zo’n airco in de zomer wel lekker.

Wil jij nou ook een airco? Dan heb ik geweldig nieuws voor je. Bol.com heeft op dit moment namelijk kneiter hoge kortingen. Als je de website bekijkt, zul je zien dat je maar liefst 44% op airco’s kunt besparen. En zeg nou zelf, dat willen we allemaal graag, toch? Er zijn allerlei modellen airco’s waaruit je kunt kiezen. Het is wel slim om te letten op welk type airco je nodig hebt, maar goed… daar kan de klantenservice je vast mee helpen 😉

Meer van dit