HomeGadgetsMust Have: bol.com verkoopt Churros maker voor een prikkie!

Must Have: bol.com verkoopt Churros maker voor een prikkie!

Op elke markt staat er wel ééntje; een kraampje dat heerlijke verse churros maakt. De geur van suiker en kaneel dwingen je dan bijna om een portie te kopen en heerlijk op te smikkelen, al dan niet met chocoladesaus. Maar er is goed nieuws! Je hoeft niet meer naar de markt voor deze lekkernij, want bol.com heeft een wafelijzer in het assortiment waar je dit lekkere gerechtje zelf mee kunt bereiden

Churros

Churros is van origine een chinees ontbijtgerecht, youtiao genaamd. Deze lekkernij werd door Portugezen ontdekt en naar eigen smaak omgevormd naar een nationale zoete snack dat churros werd gedoopt. Het gerecht bevat veel suiker en kaneel. De zoete snack heeft zijn weg via Spanje naar Nederland gevonden en wordt tegenwoordig door het hele land verkocht, vaak door eigenaren van speciale marktkraampjes.

Het gerecht is simpel in zijn eenvoud. Je hebt er alleen wat melk, suiker, kaneel, eieren en een snufje zout voor nodig. Het deeg wordt veelal gefrituurd, maar er worden ook wafelijzers gebruikt om de lekkere snack te bereiden. Dat is wel zo makkelijk. Wij hebben zo’n wafelijzer voor je gevonden! Lees snel verder.

churros 1

Churros maker

Je hebt binnen een handomdraai je eigen churros op tafel met de churros maker die bol.com te koop heeft staan. Dit wafelijzer heeft plek voor vier slierten en is zeer gebruiksvriendelijk. Er zit een anti-aanbaklaag op waardoor de snacks eigenlijk niet kunnen mislukken. Er zit ook een bedrijfs-controlelampje en gereedheidweergave-indicator op. Zo weet je altijd wanneer jouw lekkernij klaar is.

Dit wafelijzer is een geniale uitvinding dat je zeker in huis moet hebben. De behuizing is warmtebestendig en er zitten antislip rubbertjes onder de de pootjes. Door het ruimtebesparende design is het apparaat makkelijk op te bergen. Dus waar wacht je nog op? Heerlijk voor bij de film. Je koopt hem hier!

Meer van dit