HomeGadgetsMust have: de Hot Dog pop-up machine

Must have: de Hot Dog pop-up machine

Soms kom je dingen tegen waarvan je alleen maar kan zeggen dat ze geniaal zijn. Geniaal in hun eenvoud, want dat is deze Hot Dog pop-up machine. Voor een klein prijsje hoef je niet meer moeilijk te doen met een kookpan of een oven om jouw geliefde broodje hot-dog klaar te maken. Alles zit namelijk in deze toaster, die je zeker wilt hebben.

Hot Dog pop-up machine

Of je nu klein woont, of eruit bent getrapt door je vrouw, het compacte formaat van de Hot Dog pop-up machine zorgt ervoor dat je ten alle tijden een lekker broodje hot-dog voor jezelf kunt bereiden. Dat heb je wel verdiend na alle ellende. Het vintage ontwerp zorgt ervoor dat je weg kunt dromen naar vroeger, toen alles nog koek en ei was. Misschien kun je de rest van je verdriet na je hot-dog verder verwerken met een portie vers gemaakte churros.

Deze Hot Dog pop-up machine neemt al je zorgen weg. Er zitten vijf kookstanden op, zodat jouw worstje altijd de juiste garing heeft. De machine heeft ook een worstenrek en een speciale verlenging voor het broodje. Een kind kan de was doen. Over schoonmaken gesproken, er wordt ook een kruimellade bij geleverd zodat je de machine zonder moeite schoon kunt maken.

Hot Dog pop-up machine

Op elk moment van de dag een hot-dog

Dankzij deze machine hoef je nooit meer verlegen te zitten om een fatsoenlijke maaltijd. Je gooit gewoon wat zuurkool, augurken en gebakken uitjes op je hot-dog en je hebt de schijf van vijf al zowat binnen. Deze hot dog maker hoort bij de uitzet, als je eruit wordt gezet. Om de prijs hoef je het niet te laten, een pizza is duurder.

Als je dan toch je uitzet bent begonnen dan is deze kebabgrill voor thuis ook een aanrader, dan kun je wat variëren met je eetgewoontes. Want ook al woon je alleen, je moet wel goed voor jezelf zorgen. Met de Hot Dog pop-up machine zijn de eerste stappen naar een zelfstandig leven na een relatiebreuk al gezet. Jij hebt geen liefde nodig, alleen deze machine. En je koopt hem hier!

Meer van dit