HomeTechDeze ontbijtburger-maker is het perfecte wapen tegen een kater

Deze ontbijtburger-maker is het perfecte wapen tegen een kater

Als je een avondje flink door bent gezakt, dan verlang je de volgende dag naar een stevig ontbijt om je lichaam weer tot leven te brengen. Je hebt alleen geen zin om een uur in de keuken te staan om een broodje ei met spek te maken. Met dit handige apparaat maak jij binnen een handomdraai de lekkerste ontbijtburgers. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste ingrediënten in de machine te kwakken en voilà.

Een ontbijtburger binnen een handomdraai

Dit apparaat kan uiteraard op elk moment van de dag worden gebruikt, maar we gaan in dit scenario even uit van een brakke ochtend. Als je een paar bolletjes in huis hebt dan kom je al een heel eind. Je gooit de boven- en onderkant van het bolletje in het apparaat. Vervolgens gooi je het middelste compartiment vol met alles waar je op dat moment zin in hebt, zoals kaas, ham, ei, spek, hagelslag of tuinaarde. Daarna doe je de ontbijtburger-maker dicht.

De kunst is nu om de tussenschotjes weg te draaien, zodat al jouw gekozen ingrediënten op elkaar komen te liggen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is wachten. Als het geheel gaar is dan doe je de machine weer open, waarna een heerlijke burger op jou ligt te wachten. Hier kan de Burger King of de McDonald’s niet tegenop. Volgens de ontwikkelaars van dit geniale apparaat duurt het slechts vijf minuten voordat jij je tanden in je zelfgemaakte burger kunt zetten.

ontbijtburger-maker

Ontbijtburger-maker te koop bij Bol.com

Deze ontbijtburger-maker kan zonder twijfel ook worden gebruikt voor het maken van een sappige cheeseburger of een gigantische BigMac. De verwijderbare delen van dit handige apparaat zijn allemaal geschikt voor de vaatwasser en zijn voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag. Door zijn lichte gewicht is de OntbijtBurger-maker makkelijk mee te nemen, zoals naar de kroeg of je schoonmoeder. De eieren en de broodjes worden niet meegeleverd.

Dit huishoudelijke apparaat past prima in het rijtje bij de vagina-wafelijzer. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor slechts € 99,90 maak jij je eigen customized burger. Dit apparaat is ook een leuk cadeau om weg te geven aan vrienden en familie. Het maken van bagels, sandwiches, burgers en muffins was nog nooit zo makkelijk. Je kunt hem bestellen op de website van Bol.com. Deze deal is inclusief verzendkosten.

ontbijtburger-maker

Meer van dit