HomeEntertainmentDeze man showt hoe je nooit meer verliest bij de grijpmachines op...

Deze man showt hoe je nooit meer verliest bij de grijpmachines op de kermis

De kans dat je wat wint bij de grijpmachines op de kermis is klein. De wil om te winnen is vaak groot. Vooral als je er al een vermogen aan muntjes in hebt gegooid, dus gooi je er nog maar wat extra geld in, want je moet en zal die prijs winnen. Maar er is een manier waarop je altijd prijs kan hebben! Dat scheelt weer een berg teleurstellingen en centen.

Winnen bij de grijpmachines op de kermis

Sommige mensen zijn van nature losers. Ze winnen nooit met voetbal, of een ander spelletje. Ze struikelen over hun veters als ze zitten en worden gepest door nerds. Zulke types moeten sowieso niet meedoen aan een spelletje op de kermis, want het universum heeft een hekel aan dat soort gasten. Maar er bestaan doorzetters die het blijven proberen, en die blijven arm en berooid achter.

Na het lezen van dit artikel behoor jij tot de groep winnaars. Want jij krijgt nu interessante informatie onder ogen waarmee je schatrijk kunt worden, in tegenstelling tot die verliezers, die al hun geld kwijtraken. Door deze slimme truc ben jij de grijpmachines op de kermis te slim af, en daarmee dwing je geluk af. Met deze methode win jij alles wat er te winnen valt, dus dat maakt van jou een winnaar.

grijpmachine kermis

Legaal is het niet, maar wel erg slim

Je moet toegeven dat je jezelf vaak bedonderd voelt door de eigenaren van dit soort spelletjes, die jou het idee geven dat je wat kunt winnen, terwijl het in de praktijk zo goed als onmogelijk is. Dankzij deze methode zijn de rollen omgedraaid. Het is niet jouw portemonnee dat wordt geraakt, maar de knip van die oplichter wordt lichter, en terecht!

Buiten dat om is dit de beste manier om goedkoop aan knuffels voor je vriendin te komen. Ook andere spullen zijn met een enkele euro voor jou binnen handbereik. Een verjaardagscadeau kopen? Welnee, gewoon even naar de kermis, een trouwring voor je verloofde? Nee hoor, even naar de grijpmachines op de kermis. Dankzij dit artikel ligt de wereld aan jouw voeten. Geniet er maar van, bedank me.


Video: Dailybuzz

Meer van dit