HomeGadgetsDeze snoep-grijpmachine vrolijkt jouw dag op

Deze snoep-grijpmachine vrolijkt jouw dag op

Een bak snoep op tafel zetten tijdens een kinderfeestje is saai. Als je deze snoep-grijpmachine op tafel zet dan maak je een feestje van je feestje. Buiten dat om zijn die krijsende kinderen ook een kwartiertje stil, dan kan jij even rustig met een lolly in je mond een boek lezen. Laten we een kijkje nemen naar dit grappige apparaat.

Snoep-grijpmachine doet denken aan de kermis

Je zult vast wel een keer op de kermis je portemonnee hebben geleegd bij een grijpmachine. Het kostte bakken met geld om je kind tevreden te stellen met een pluche Pokèmon of stomme Disney knuffel. Nu kun je dat gevoel in huis terughalen met deze snoep-grijpmachine. Je gooit er een zak snoep in, stopt het muntje in die gleuf en spelen maar. Het hoogtepunt is de zoete winst dat uit de opening komt.

Zodra het muntje valt hoor je een vrolijk melodietje dat je daarna nog weken in je slaap zult horen, maar dat mag de pret niet drukken. Je hebt een volle minuut om te grijpen wat er te grijpen valt. Lukt het niet? Dan probeer je het gewoon nog een keer, want er worden 24 plastic muntjes meegeleverd. Echte muntjes kunnen ook, dus als je het zakgeld van de buurjongen wilt incasseren dan is dit je kans.

snoep-grijpmachine 1

Grijp je kans met de snoep-grijpmachine

Als de kinderen naar huis zijn en jij die van jou naar bed hebt geschopt, dan is het quality-time voor jou met de snoep-grijpmachine. Je kunt er uiteraard ook wat anders in doen, zoals met rum gevulde bonbons, of andere dingen die niet geschikt voor kinderen zijn. Er gaan 3 x D batterijen in, of je gebruikt de meegeleverde USB kabel voor uren speelplezier.

De afmetingen van deze machine zijn L 36, B 27, H 20,5 cm. Het merk is van United Entertainment. Het bedrijf verkoopt meer van dit soort leuke apparaten, waarvan we binnenkort een nieuwe uit gaan lichten. De aanbevolen leeftijd is 3 tot 99 jaar, dus ook in een bejaardentehuis wordt het een dolle boel als je de snoep-grijpmachine meeneemt. Je koopt hem hier.

Meer van dit