HomeGadgetsJe kunt nu een échte tafelmodel kermis coin pusher kopen!

Je kunt nu een échte tafelmodel kermis coin pusher kopen!

De coin pusher is voor iedereen die ooit op de kermis is geweest een herkenbaar apparaat. De meeste vinden het leuk om er naar te kijken of er een paar muntjes in te mikken, maar er is een kleine groep die niets liever deed als uren spenderen achter de coin pusher. Laten wij nou net voor die doelgroep eens verschrikkelijk goed nieuws hebben. Je kunt nu namelijk jouw eigen échte coin pusher kopen!

Kermisgevoel

Voor sommige mensen is er niks lekkerders als het gevoel op de kermis. Misselijk worden in de breakdance, stoer doen met een boksbal óf uren lang de gokverslaving voeden bij de coin pusher. Dat laatste was voor de bedenkers van de tafelmodel coin pusher een reden om aan de slag te gaan met het prachtige apparaat. Ze miste tijdens de  het heerlijke geluid van het vallen van de coins!

coin pusher hal

Het bouwproces

Toen het idee was geboren moest er natuurlijk nog wel een eindproduct komen. Natuurlijk kent iedereen de kleine coin pushers van bijvoorbeeld bol.com maar dat is natuurlijk niet hetgeen wat de behoefte van een doorgewinterde coin pusher kan bevredigen. Er moest gebouwd worden! Na uren tekenen, bouwen én onderdelen zoeken was het zo ver. Een prototype stond en was klaar om uit te testen. Door honderden uren te testen (lees: spelen ;-)), was het na meer dan 365 dagen zo ver dat men eindelijk een coin pusher kan kopen, die gewoon op de keukentafel past!

De coin pusher kopen

Uiteraard kun je op een donker zoldertje ergens in je eentje gaan zitten spelen maar deze coin pusher is perfect geschikt om je maten wat geld mee af te troggelen op een feestje! Hij is namelijk erg makkelijk mee te nemen! De afmetingen van de Coin Pusher zijn ~70cm (H) x 38 cm (B) x 40 cm (D). Deze coin pusher heeft vrijwel alle eigenschappen van de grote apparaten namelijk:

  • 3 munt ingangen en een pin-wand geleiden de munten naar een bewegend plateau.
  • De munten moeten naar het speelveld eronder worden geschoven. Van het speelveld moeten de munten of prijsjes naar de opening aan de voorkant worden gespeeld.
  • Pas op voor de verborgen gaten aan de zijkanten – Munten verdwijnen!
  • De rand van het plateau is licht omhoog hellend waardoor het moeilijker is om de munten te laten vallen.
  • Neon-stijl bestickering met een LED lichtbalk in de bovenkant

Ben je nou benieuwd hoe dat er allemaal uit moet zien? Check dan eens onderstaande video waarbij je precies ziet hoe het werkt (en klinkt)!

De coin pusher kun je kopen voor €749,- en hij wordt dan in zo’n 3-5 werkdagen gratis bij jouw voordeur geleverd. Je koopt hem hier! Vind je dat nou uiteindelijk wat te duur dan kun je ook alvast gaan testen of je het wat vind door de kermis afdeling van deze winkel eens te checken!

Meer van dit