HomeGadgetsBol.com komt met wafelijzer voor perfecte vagina-wafels

Bol.com komt met wafelijzer voor perfecte vagina-wafels

Als je een kutdag hebt dan is een heerlijke warme wafel met slagroom pure comfort food. Webshop Bol.com heeft een wafelijzer in het assortiment waarmee je perfecte vagina-wafels kunt bakken. Dit intieme stukje geluk past gewoon op het aanrecht en staat garant voor de best gebakken wafels die je ooit hebt geproefd. De bediening is eenvoudig: met een handomdraai heb je vingervlug een culinair hoogtepunt te pakken. Wij hebben deze gadget grondig geïnspecteerd.

Wafels waar je verlegen van wordt

Dit professionele wafelijzer is de droom van elke bourgondiër. Die saaie vierkante wafels hebben we ondertussen wel gezien, daarom hebben we ons oog laten vallen op wafels die wat spannender zijn. Met dit wafelijzer creëer je namelijk wafels die de vorm van het vrouwelijk geslachtsdeel hebben. Onder het mom ‘het oog wil ook wat’ heb je binnen no-time een leuke en smakelijke verrassing op tafel. Wie model heeft gestaan voor het ontwerp is overigens niet bekend.

Deze vagina-wafels kun je verwennen met slagroom, maar ook andere toppings kunnen deze culinaire gleuf zonder twijfel upgraden. Laat de buurman op zijn feestje maar saaie poffertjes en pannenkoeken maken, zijn bezoek zal zich veel beter vermaken met jouw vagina-wafels. Dit wafelijzer staat ook prima in een mancave. Gooi wat wafels op de biljarttafel en versier ze zoals je nog nooit hebt gedaan. Biertje erbij, klaar.

bol-com-wafelijzer

Wafelijzer te koop bij Bol.com

Dit geniale wafelijzer staat dus garant voor een memorabel feestje. Je kunt per keer binnen een handomdraai drie vagina-wafels maken. De temperatuur is te zien op de digitale thermostaat, zodat je altijd weet hoe heet je wafel is. Door het omkeerbare wafelijzer hoef je niet met een vork in de wafel te prikken om hem om te draaien, ook belangrijk. Er zit ook een timer in het apparaat zodat je altijd weet wanneer jouw vagina-wafel de juiste temperatuur heeft.

De afmetingen zijn 49 x 41 x 28 cm (L x B x H). Het ijzer is van het merk Maxima. Nu kunnen we daar grapjes over maken, maar die laten we maar even achterwege. De bakplaten zijn niet afneembaar, die zal je dus met de hand schoon moeten maken. We gaan ervan uit dat je weet hoe je op de moeilijkste plekjes moet komen. Als je interesse hebt in dit geniale wafelijzer dan kun je hem bestellen op de website van Bol.com.

bol-com-wafelijzer

Meer van dit