HomeTechBol.com komt met briljante voetmassage apparaat voor een prikkie!

Bol.com komt met briljante voetmassage apparaat voor een prikkie!

Webgigant Bol.com heeft een voetmassageapparaat in de aanbieding die voor verlichting zal zorgen op de dagen dat je voeten veel te verduren hebben. Vooral als je een lopend of staand beroep hebt dan heb je baat bij dit apparaat, en je partner ook, want die hoeft jouw gore stappers niet meer te masseren. Dit massage-apparaat zorgt dus goed voor jouw voetjes. We namen deze techniek even onder de loep.

Voetmassage apparaat voor vermoeide voeten

Je hoeft niet perse een marathon gelopen te hebben om te kunnen genieten van dit apparaat. Als je na een dag hard werken thuiskomt dan is dit innovatieve stukje techniek geweldig om je voeten wat extra verzorging te geven. Ook voor mensen met stijve, gevoelige, en pijnlijke voeten is dit voetmassage-apparaat een uitkomst. Je hoeft dus niet meer naar de Thaise masseuse om de hoek, want met dit apparaat heeft jouw dag altijd een happy end.

Het apparaat heeft drie verschillende massage technieken te bieden. Een Shiatsu massage bootst een handmassage na, een drukpunt massage richt zich op bepaalde punten onder je zool, en een compressie massage zorgt met luchtdruk voor een betere bloedcirculatie. Deze zijn uiteraard allemaal ontwikkeld om de massage van een echte masseuse na te bootsen. Bol.com heeft wel vaker leuke acties, zoals gekleurde keukenproducten.

Veel opties die je zelf in kunt stellen

Je kunt dit massage-apparaat uiteraard thuis gebruiken, maar ook op kantoor. Het programma is naar wens in te stellen. Denk hierbij aan de temperatuur, luchtintensiteit, massage intensiteit en verschillende snelheidsstanden. Je kunt de intensiteit verlichten of verhogen met een simpele druk op de knop. Volgens de gebruiksaanwijzing zorgt dit apparaat er binnen 15 minuten voor dat je voeten heerlijk ontspannen zijn, dus na de behandeling dans jij naar het kopieerapparaat.

Je krijgt er ook wasbare sokjes bij, zodat de hele ruimte na gebruik niet naar jouw zweetvoeten ruikt. Dit voetmassage-apparaat is voor zowel kleine als grote voeten geschikt, dus zelfs met maatje Titanic zorgt dit apparaat zonder moeite voor jouw gigantische voeten. Door de rijke keus aan instellingen weet je zeker dat dit apparaat ook voor jouw wensen prima geschikt is. Je kunt het voetmassage apparaat beter bekijken en bestellen door op deze link te klikken.

voetmassage apparaat

Meer van dit