HomeTechCryptoBored Ape Yacht Club lanceert een eigen crypto-coin

Bored Ape Yacht Club lanceert een eigen crypto-coin

Bored Ape Yacht Club is één van de meest exclusieve clubs als het gaat om NFT’s. Er zitten zelfs wereldberoemde artiesten bij de club, die allen één of meerdere NFT’s bezitten. Nu komt Bored Ape Yacht Club met een eigen munt, de Apecoin. Gaat deze coin naar de maan?

Bored Ape Yacht Club

Je moet wel diep in je digitale buidel tasten als je bij de club wilt horen. De goedkoopste NFT kost al meer dan 15.000 euro. Over het algemeen worden deze met Ethereum betaald, maar Bored Ape Yacht Club heeft nu een eigen crypto-munt ontwikkeld waarmee de NFT’s kunnen worden afgerekend. De munt is al te koop, nu is het de vraag of deze ook gaat stijgen. Als het een hype wordt dan kan de prijs snel omhoog gaan.

Als we op website Coinmarketcap kijken dan is Apecoin voor 12 euro per stuk te koop. Het is moeilijk te zeggen of een munt gaat stijgen, dus het blijft speculatief. Als Apecoin op grote exchanges wordt geaccepteerd dan kan de munt hard gaan stijgen. Exchanges Binance, Kraken, Byvit en Kucoin hebben al aangegeven dat ze de munt gaan listen.

Bored Ape Yacht club en Apecoin

De leden van Bored Ape Yacht Club zijn in ieder geval razend enthousiast en kunnen niet wachten tot de munt wordt geaccepteerd door alle grote exchanges. Leden van de club hebben geluk. Ze kunnen, omdat ze lid zijn, een eigen apecoin claimen, ze hebben 90 dagen de tijd om dat te doen. Er worden er in totaal 10.000 verdeeld. Er worden ook een miljard tokens verdeeld onder andere partijen.

Apecoin moet een native token worden van alle toekomstige producten die afkomstig zijn van Yuga Labs, de bedenkers achter Bored Yacht Ape Club en de bijbehorende NFT’s. De munt kan binnenkort ook worden gebruikt in het play-to-earn spelletje Benji Bananas. Apecoin wordt door de ontwikkelaars ‘de dogecoin van de NFT’s genoemd’. Of de munt net zo succesvol gaat worden dat zal de toekomst uitwijzen.

 

 

Meer van dit