HomeEntertainmentVrijgezel? Bij AliExpress kun je nu een 'Boyfriend Pillow' kopen

Vrijgezel? Bij AliExpress kun je nu een ‘Boyfriend Pillow’ kopen

Ben jij nog steeds op zoek naar de liefde van je leven? Heb je Tinder al uitgespeeld maar slaap je nog steeds alleen? Veel mensen zijn op zoek naar wat warmte en liefde in hun leven. AliExpress heeft daar op ingespeeld een heeft een oplossing voor alle singles: de ‘Boyfriend Pillow’ .

Een pluche vriendje

De eenzame en koude nachten zijn voorbij. Vanaf nu ben jij niet meer alleen en heb je altijd jouw vriendje bij je. De ‘Boyfriend Pillow’ is een enorm succes in Azië en is nu ook in Nederland te koop. We moeten er wel bij zeggen, dit is wel echt een plan B (of C,D,E of F) voor als het niet lukt in de liefde.

Hij is te bestellen in het bruin en je kunt kiezen uit de linker en de rechterarm. Voor echt eenzame nachten zou je dus ook twee armen om je heen kunnen gebruiken. Dit kussen is 58cm groot en biedt dus volledige liefde om je heen.

boyfriend, aliexpress
AliExpress heeft alles

Dat AliExpress echt alles verkoopt bewijst dit kussen wederom. Het is het ultieme kado voor die single vriendin die wanhopig begint te worden. Het perfecte verjaardagskado met een knipoog.

Je kunt de ‘Boyfriend Pillow’ hier bestellen op AliExpress. No more lonely nights gegarandeerd dames! Op zoek naar meer gekke producten van AliExpress? Bekijk onze andere uitgelicht producten hier!

Meer van dit