HomeEntertainmentDeze brood pantoffels gaan als warme broodjes over de toonbank

Deze brood pantoffels gaan als warme broodjes over de toonbank

Soms komt Gadgetgekkies zelfs producten tegen die ons (bijna) te ver gaan. In deze categorie vallen deze bijzondere pantoffels ook. Dit is echt een gevalletje: “Hoe kom je er op”. Toch is het onze taak om de vreemdste producten van het internet met jullie te delen dus daar gaan we.

Brood pantoffels zijn de nieuwe mode

We hebben het namelijk over brood pantoffels. Wat voor beest? Pantoffels! In, inderdaad, de vorm van brood. Wit brood, om exact te zijn. Deze pantoffels zijn volledig glutenvrij, bevatten geen koolhydraten en zijn heerlijk zacht. En super vreemd, maar dat terzijde.

Waarom ze deze verkopen? Puur omdat het kan. Als je een rotdag hebt en thuis komt, krijg je toch een flinke glimlach op je gezicht bij het aantrekken van deze pantoffel broodjes. En daarnaast zijn ze ook nog eens lekker warm, noem het vers gebakken.

Nu bij Bol.com

Deze heerlijke pantoffels zijn te koop bij Bol.com. Of beter gezegd, ze waren te koop bij Bol.com. Ze zijn namelijk als warme broodjes over de toonbank gegaan en nu uitverkocht.. ba-dum-tsss! Maar wees niet getreurd.

Je kunt namelijk deze link in de gaten houden. Als ze weer op voorraad zijn dan krijg jij meteen een berichtje. Deze slofjes zijn te koop tot maat 41 en hebben zolen met rubberen nopjes. Hiermee ben jij dus helemaal in je nopjes! Vergeet Gadgetgekkies niet te volgen op Facebook of Instagram, zodat je nooit meer de gekste en handigste producten hoeft te missen.

Meer van dit