HomeGadgetsUltieme must have: deze broodbank van IKEA

Ultieme must have: deze broodbank van IKEA

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gek die het bedenkt. Naar verluid komt meubelgigant IKEA binnenkort met een bank dat eruit ziet als brood. Ja, letterlijk als brood, het deegproduct dat je kunt eten. Volgens ons lusten de honden hier geen brood van, maar je weet het uiteraard nooit. Wij vinden het interessant genoeg om aandacht aan te besteden.

IKEA komt met een bank dat eruit ziet als brood

Volgens een populaire, maar voor ons volkomen onbekende rapper uit Estland mogen wij vernemen dat er een hoekbank aan zit te komen in de vorm van een zak witte bollen. Blijkbaar vond de ontwerper van dit stukje meubilaire kunst het broodnodig om dit op de markt te brengen. Wij zijn vooral verbaasd, bijna in shock, maar het nieuws moet nu eenmaal worden gebracht, dus herpakken we ons tijdens het schrijven van dit artikel.

Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar Gab Bois (wie kent hem niet.) De Estlandse rapper, Tommy €a$h genaamd, heeft de twijfelachtige eer om de bank te promoten. IKEA heeft aangegeven dat, als zijn post 10.000 keer wordt geliked, het bedrijf de bank op de markt zal brengen. De rapper liet zich nooit het kaas van zijn brood eten en plaatste meteen de onderstaande Instagram post:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TOMM¥ €A$H (@tommycashworld)

IKEA presenteert LOAFA

De Instagram-post heeft inmiddels al ruim 140.000 likes, dus heeft de excentrieke rapper inmiddels de caption verandert naar ‘LOAFA is coming to your nearest IKEA soon’. Om het geld hoeft hij het niet te doen, hij heeft inmiddels genoeg brood op de plank door zijn inkomsten als rapper.

IKEA heeft nog niet gereageerd op de actie, iets wat wel netjes zou zijn want zij kwamen immers met de belofte dat de bank bij 10.000 likes op de markt zou komen. Maar misschien gaat het bedrijf nog zoete broodjes bakken en komt het zijn afspraken na. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en hebben een matchende Hotdog bank gekocht.

Meer van dit