HomeGadgetsMet deze Bug Bite Tool zijn jouw muggenbeten binnen 1 minuut weg

Met deze Bug Bite Tool zijn jouw muggenbeten binnen 1 minuut weg

Is jouw grootste irritatie in de zomer ook al die muggenbeten? Herkenbaar! Op de een of andere manier zijn sommige mensen gewoon altijd de sjaak. Maar wat nou als we jou vertellen dat we hier een handige tool voor hebben gevonden op Tiktok? Maak kennis met de Bug Bite Thing!

Bug Bite bye bye

Vanaf nu zijn jouw muggenbeten binnen no time weg. Hoe de Bug Bite Thing werkt? Het is eenzuigapparaat dat pijnloos en effectief speeksel of insectengif onder de huid vandaan haalt. Je hebt voortaan geen dure cremes of andere troep nodig. Ook hoef je geen X meer te zetten met je nagels (echte strijders zullen dit meteen herkennen).

We kwamen dit geniale product tegen op Tiktok. Het account van
@luli.mom ontplofte meteen toen ze dit deelde. Het filmpje kreeg maar liefst 1,2 miljoen likes en duizenden reacties. Veel mensen in de comments geven aan dat ze enorm blij zijn met het product en al tijden gebruiken.

@luli.momInsect bite tool to remove the venom. ##mymomsfavorite ##momtip ##bugbitething♬ original sound – Luli.Mom

Nu te koop op Amazon

Bug Bite Thing raad hert af om het apparaat op het gezicht of hals te gebruiken. Het risico om een spoor achter te laten op deze gevoelige plaatsen is groter. Dit is wel iets om op te letten dus!

Je kunt het product nu op Amazon aanschaffen. De Bug Bite Thing heeft z’n producten namelijk bij deze retailer ondergebracht. Ze hebben naast dit product nog veel meer handige tools voor muggenbeten. Koop dit handige product hier.

Meer van dit