HomeGadgetsMet de Campstove 2+ laad jij je smartphone op terwijl je een...

Met de Campstove 2+ laad jij je smartphone op terwijl je een fikkie stookt

Het campingseizoen is weer aangebroken, dus trekken we er massaal met de sleurhut of tent op uit om te genieten van het buitenleven. We kunnen een stukje ‘back to nature’ wel gebruiken na een periode op kantoor, maar dat willen we wel kunnen posten op social media. Een smartphone is dus van levensbelang, alleen waar ga je de accu opladen? Een boom heeft geen stopcontact, maar wij hebben de oplossing in de vorm van de Campstove 2+.

Zet vuur om in elektriciteit

Met de Campstove 2+ van Biolite heb je geen stroom meer nodig, want je zet brandhout om in elektriciteit. Dat is een verdomd handige uitvinding voor de kampeerder die niet zonder zijn smartphone kan. Je kunt overigens ook een pannetje soep op het vuurtje bereiden, dus deze multifunctionele gadget is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die wil genieten van het buitenleven, maar niet wil inleveren op zijn of haar smartphone, tablet, etc.

Het enige wat je nodig hebt is sprokkelhout, maar dat zal geen probleem zijn als je aan het kamperen bent of op de camping staat. Door de energie die vrijkomt bij het vuur wordt de 3.200 mAH-batterij opgeladen, waarmee je via een USB-aansluiting je apparaten op kunt laden. Ondertussen kun je op het vuurtje een blikje knakworstjes opwarmen terwijl je spookverhalen vertelt. Door de interne ventilatoren wordt het vuurtje goed opgestookt, en door de aluminium poten staat deze gadget stabiel op elke ondergrond.

campstove 2+ kopen

Campstove 2+ te koop bij Bol.com

Dit handige apparaat is voorzien van een overzichtelijk led-schermpje waarop je kunt zien hoe het zit met de brandsterkte, laadduur, en ventilatorsnelheid. Er zit ook een (bonus) functie op: een Flexlight Chromareal LED-verlichting waarmee de omgeving van de Campstove 2+ wordt verlicht. Je tast dus niet in het duister als het gaat om het bereiden van je favoriete blik bonen.

Verder is deze gadget handig om mee te nemen, want hij neemt niet meer ruimte in dan een literfles frisdrank. Onder het gewicht ga je ook niet gebukt, want hij weegt slechts 1697 gram. Er zijn ook diverse accessoires voor de Campstove 2+ verkrijgbaar, dus met een uitbreidingsset weet je zeker dat je samen met je smartphone in het wild kunt overleven. Deze handige gadget is vanaf nu te koop bij Bol.com.

campstove

campstove biolite

Meer van dit