HomeTechCryptoCardano Vasil Hard Fork: Binance ondersteunt upgrade

Cardano Vasil Hard Fork: Binance ondersteunt upgrade

Binance, één van de grootste cryptobeurs ter wereld heeft laten weten dat het de Vasil Hard Fork van cardano gaat ondersteunen. Binance.US, de dochteronderneming van Binance schort stortingen en opnames vanaf donderdag tijdelijk op. Dit is groot nieuws voor investeerders in het project en de munt. De vraag is of die andere grote exchange, Coinbase dit ook gaat doen.

Vasil Hard Fork van Cardano

Binance heeft de aanstaande upgrade al geïmplementeerd. Er wordt verwacht dat Coinbase dit ook op korte termijn zal doen. De Vasil Hard Fork zal op donderdag 22 september plaats gaan vinden en zal de volgende stormachtige stap zijn in de wereld na crypto na de Ethereum Merge. De waarde van Cardano was het afgelopen jaar flink gezakt. In oktober 2021 was de waarde nog 2 euro, dat is een significant verschil met de huidige koers van 0.49 euro.

De Hard Fork omvat een hogere doorvoercapaciteit, een verbeterde uitvoering van scripts voor ontwikkelaars en lagere kosten. Het is echter de ‘diffusion pipelining’ dat de meest interessante update is. Deze zou de schaalbaarheid van decentrale applicaties vergroten. Het is de grootste en meest complexe hard fork tot nu toe in het ecosysteem van Cardano. het hele project valt en staat overigens met de ontwikkelaars van ‘Input Output’.

Input Output team Cardano

Het Input Output team zorgt voor de upgrades van het Cardano netwerk. Samen met de marketing skills van oprichter Charles Hoskinson moet dit team ervoor zorgen dat de hard fork goed en minutieus wordt uitgevoerd. De ontwikkelaars van deze upgrade houden het publiek met tweets op Twitter op de hoogte zoals we onder dit artikel laten zien. Na de Vasil Hard Fork zal het netwerk op alle fronten zijn verbeterd.

Op het moment van schrijven heeft ADA een handelsvolume van 392 miljard euro. Er zijn 34 miljard ADA munten in omloop, er is in totaal een voorraad van 45 miljard op voorraad. De interesse van investeerders in ADA is toegenomen sinds de bekendmaking van de Vasil Hard Fork. Het aantal adressen met 10.000 tot 100.000 ADA munten is in de afgelopen 90 dagen sterk toegenomen. Nu Binance heeft aangegeven de upgrade te ondersteunen wordt verwacht dat dit aantal in de aankomende dagen sterk zal toenemen.

 

Meer van dit