HomeEntertainmentConor McGregor heeft een Lamborghini-boot met 4.000 pk aangeschaft

Conor McGregor heeft een Lamborghini-boot met 4.000 pk aangeschaft

Conor McGregro blijft een bijzonder figuur. Zowel binnen als buiten de ring is het iemand die altijd opvalt. Hij is gek op dikke klokkies, dure vakanties en snelle auto’s. Zijn nieuwste aanwinst is ook zeker het vermelden waard: een speedboot van Lamborghini.

Lamborghini speedboot

Deze 19 meter lange speedboot is geïnspireerd op de Lamborghini Sián FKP 37. Het enige echte verschil? De speedboot heeft nog flink wat extra pk’s. De 819 pk’s van de Lamborghini Sián waren namelijk niet genoeg voor Tecnomar (de fabrikant van de boot).

Tecnomar heeft twee V12-motoren aan de speedboot toegevoegd. Hiermee zijn ze goed voor in totaal 4.000 pk en een topsnelheid van 112 kilometer per uur. Een monster op het water dus. Hiermee steel je op elk water de show, iets wat Conor natuurlijk ambieert.

Klaar voor de zomer

De boot is sneller aan de superster geleverd dan eerder was verwacht. In eerste instantie was de verwachting september 2021. Conor heeft grote plannen met de boot. HIj wil samen met vader McGregor namelijk in het Guinness World Records komen met een uitzonderlijke prestatie. Samen willen ze de snelste ronde om Ierland heen varen. Dat moet wel lukken met dit ding zou je zeggen.

Van binnen ontbreekt het natuurlijk aan geen enkele vorm van luxe. Met tof design, van stuur tot dashboard, waarbij de boot doet denken aan een echte Lambo supercar. Er zijn slechts 63 eerdere exemplaren gemaakt van deze boot. Conor heeft rond de 3,4 miljoen dollar betaald voor deze Lambo.

conor, lamborghini, speedboot

Meer van dit