HomeGadgetsDeze Coolbar Partytafel wil jij hebben voor de zomer

Deze Coolbar Partytafel wil jij hebben voor de zomer

De zomer is weer in aantocht, dus sorteren we graag voor op een tuinfeestje. Bij een feestje in de zomer hoort een barbecue, en daarbij een ijskoud biertje om het af te maken. Als je geen zin hebt om continu naar de koelkast te lopen, dan is deze handige Coolbar Partytafel een uitkomst. Deze handige multifunctionele bijzettafel is ook een echte blikvanger op een feestje, en je kunt je drankjes er koud in houden, niet onbelangrijk.

Multifunctionele bijzettafel

De Coolbar Partytafel is een bijzettafel, koelbox en cocktailtafel in één. Als je het deksel omhoog tilt dan creëer je een partytafel waar jij je drankjes op kunt zetten. De binnenkant van de tafel is een koelbox, die je kunt vullen met ijs, zodat je altijd een ijskoude versnapering bij de hand hebt. Deze partytafel is uiteraard geschikt voor een tuinfeestje, maar je kunt hem ook meenemen naar een andere locatie.

Als je geen koelbox mee wil nemen naar het strand, dan neem je deze Coolbar Partytafel mee, dan heb je meteen een plek waar je je hapjes en drankje op kunt zetten. Door de hoogte komt er geen zand of stof in je drinken, en dat is wel zo aangenaam. Met een inhoud van dertig liter is er genoeg ruimte voor meerdere flessen frisdrank, en voor een paar sixpack bier, die door de uitstekende isolatie optimaal koud blijven.

coolbar partytafel

Coolbar Partytafel bestellen

De Coolbar Partytafel is stevig en simpel te monteren. Hij is gemaakt van kunststof, en is dus makkelijk schoon te maken. Hij kan dus tegen een plens water, dus het laten vallen van een drankje is geen probleem. Sterker nog, waarom neem je hem niet mee het zwembad in? Door de handige afvoerplug hoef je geen moeite te doen om de tafel leeg te laten lopen. Deze partytafel is daarnaast een smaakvolle en feestelijke toevoeging voor een poolparty.

Door het materiaal is onderhoud dus niet nodig. Hij is licht in gewicht (3,1 kg), dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Deze tafel doet het ook prima op een camping, nodig vooral al je vrienden uit voor een ijskoude borrel, dan kun je meteen de frituurpan aanzetten. De afmetingen van deze tafel zijn 49,5 x 49,5 x 84,5, dus je hebt ruimte zat om je bier en frikandellen neer te zetten. Deze Coolbar Partytafel is voor een prikkie te koop bij Bol.com, en heeft uitstekende recensies.

partytafel coolbar

Meer van dit