HomeTechCryptoDit is de hoogste crypto stijger van deze week

Dit is de hoogste crypto stijger van deze week

Zoals we weten is de cryptomarkt erg volatiel. De munten schieten, omhoog, duiken naar beneden, om vervolgens weer een midweek naar de maan te boeken. De oorzaak? Media. Goed of slecht nieuws met betrekking tot een bepaalde munt kan erg veel invloed hebben op de waarde ervan.

Kopers en verkopers reageren, op zijn zachts gezegd, erg gevoelig op bijvoorbeeld een tweet van Elon Musk, of een op het toevoegen van een bepaalde munt op een exchange. Maar wat is nu de stijger van de week? Je leest het in dit artikel.

Coinmarketcap

Op Coinmarketcap staan vrijwel alle cryptovaluta die er op de markt zijn. Je kunt op deze website zien welke munt er is gestegen of gezakt, maar ook lezen over de projecten achter een bepaalde munt, en waar deze te koop of verhandelbaar is.

Stijgers

We hebben de afgelopen maanden veel stijgers gezien, munten zoals bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Solana (SOL) stegen aanzienlijk ten opzichte van andere munten. Ook meme-coins zoals Shiba-Inu (SHIB) en het door Elon Musk geliefde Dogecoin (DOGE) schoten de afgelopen periode tot recordhoogte. 

De stijger van deze week

De absolute stijger van deze week is Elonomics ($ELONOM). Deze munt is op moment van schrijven $36,02 waard en is in de afgelopen 24 uur met 957,9% gestegen. Als je meer wilt weten over deze munt dan is het handig op de whitepaper te lezen. 

Waar koop ik Elonomics?

Elonomics is een nieuwe munt en nog niet op de bekendere exchanges zoals Binance, Coinbase of Bitvavo te verkrijgen. Je zult met ‘normaal geld’ (FIAT in crypto-termen) Bitcoin moeten kopen en dat op een alt-coin exchange om moeten wisselen naar Elonomics. Het is een vrij ingewikkeld proces voor mensen die nog niet zo lang in de wereld van crypto verblijven, maar als je eenmaal weet hoe je dit proces doorloopt dan is het een makkie.

Helaas is het op Binance Exchange op dit moment niet mogelijk om met i-Deal of SEPA overboekingen geld te storten, dus doen we het met een omweg.

Stap 1: Registreer op Coinbase

Maak een account aan op Coinbase

Stap 2: Koop Bitcoin met FIAT geld

Koop met het geld wat je op Coinbase hebt gestort Bitcoin

Stap 3: Maak een account aan op Binance

Binance exchange heb je nodig voor het omwisselen van je Bitcoin, hier maak je gemakkelijk een account aan.

Stap 4: Stuur je Bitcoin naar Binance

Stuur je Bitcoin van Coinbase naar Binance

Stap 5: Wissel je Bitcoin om voor Binance Coin (BNB)

Je koopt Binance Coin met Bitcoin

Stap 6: Maak een Trust Wallet of Metamask Wallet aan

Naar deze wallet stuur je jouw BNB

Stap 7: Koop Elonomics met BNB op Pancakeswap

Op Pancakeswap wissel je jouw BNB om naar Elonomics

Altcoins kopen

Wat je hierboven leest is een beetje in een notendop uitgelegd hoe je Altcoins koopt die nog niet te koop zijn op reguliere exchanges of bij bepaalde brokers. Een uitgebreide uitleg lees je hier.

Volatiele markt

Zoals we eerder hebben vermeld in dit artikel, is de crypto-markt erg volatiel. Het is dus belangrijk dat je eerst goed je eigen onderzoek doet naar een bepaalde munt en weet waar je aan begint voordat je investeert. Wij geven in dit artikel geen financieel advies, alleen informatie over Cryptocurrency. En onthoud goed; investeer alleen geld dat je kunt missen. Succes!

 

Meer van dit