HomeSmartphonesSamsung onthult crypto wallet in nieuwe Samsung Galaxy S22

Samsung onthult crypto wallet in nieuwe Samsung Galaxy S22

Samsung heeft weer een primeur te pakken met de onthulling dat de nieuwe Samsung Galaxy S22 wordt uitgerust met verschillende crypto-functionaliteiten. Maar de beveiligde wallet kan nog meer opslaan dan alleen cryptocurrency. We namen even een kijkje in het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse elektronicagigant.

Samsung Galaxy S22 krijgt uitgebreide crypto-wallet

Samsung maakte het nieuws bekend op hun virtuele ‘unpacked 2022’ evenement. Ze toonden er de nieuwe Samsung Galaxy S22 en lieten kijkers weten dat deze smartphone uitgerust zal worden met een aantal crypto-functies, waaronder een crypto-wallet. Samsung speelt hiermee in op de steeds groter wordende cryptomarkt.

Er werd ook bekend gemaakt dat behalve crypto, ook andere documenten opgeslagen kunnen worden in deze digitale wallet, zoals paspoorten, rijbewijzen en andere identificatie-bestanden. De wallet is goed beveiligd, ook betaalpassen en vaccinatiegegevens kunnen simpel en veilig worden opgeslagen in de wallet van de S22.

Samsung heeft een eigen betalingsplatform

Samsung heeft ook een eigen betalingsplatform geïntegreerd. Samsung Pay is gekoppeld aan de beveiligde wallet. De beveiliging van deze wallet wordt uitgevoerd door Knox Vault, dat we al kennen van eerdere toestellen. Knox versleutelt gevoelige informatie en blockchain-sleutels. Als je deze gegevens in het systeem zet dan zal het beveiligingssysteem de gegevens isoleren in het besturingssysteem om de veiligheid optimaal te kunnen verbeteren.

Verder is bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S22 Ultra een zogeheten S-pen bevat. Deze wordt gebruikt om de telefoon mee te bedienen en notities mee te schrijven. Verder zijn er weinig details naar buiten gebracht. We kunnen niets anders doen dan wachten tot de S22 op de markt komt.

Pre-order Samsung Galaxy S22 en krijg gratis Galaxy Buds Pro

Je kunt hem hier al pre-orderen. Het toestel wordt op 25 februari verwacht en het mooie is dat je erhttp://er https://cb.prf.hn/l/7gZPqz4 ook een accessoirepakket bij krijgt. In dit pakket zit een Led-view cover, dat beschermt tegen vuil en schade. Er zit ook een 25W snellader in, waarmee je het toestel binnen een uur hebt opgeladen.

Als je de Samsung Galaxy S22 nu bestelt dan krijg je er gratis een paar Galaxy Buds Pro oordopjes bij. Normaal kost een set €229, maar voor jou helemaal gratis bij je bestelling. Dus wacht niet te lang en bestel hem voordat de deze aanbieding verloopt. Je bestelt de S22 door op deze link te klikken.

 

Meer van dit