HomeTechCryptoCryptostrateeg voorspelt stijging twee altcoins

Cryptostrateeg voorspelt stijging twee altcoins

Het rommelt in cryptoland. Bitcoin wist zich de afgelopen periode flink te herstellen en heeft op het moment van schrijven een huidige waarde van €42, 422,90. Maar we laten Bitcoin even rusten. We nemen even twee altcoins onder de loep die volgens een populaire cryptostrateeg flink kunnen gaan stijgen de aankomende periode. Welke dat zijn? Dat lees je hieronder.

Cryptostrateeg ziet XRP bouncen

De cryptostrateeg, die onder het pseudoniem ‘Credible’ zijn informatie met ruim 308.400 volgers op Twitter deelt, zegt dat hij XRP (de munt van Ripple) ziet bouncen en op het niveau van $ 1,00 ziet terugkomen. Hij zegt hierbij: “We zijn nu in mijn interessegebied. Het kan een paar cent lager gaan dan waar we nu staan, maar in verwacht dat we een bodem krijgen en daarna verder omhoog gaan” aldus Credible.

XRP heeft de afgelopen week een flinke stijging doorgemaakt, waarvan zelfs 6% in 24 uur tijd. Op het moment van schrijven is de munt $ 0,80 waard. Een opwaartse beweging waar Credible heeft over heeft komt voort uit en analyse dat hij heeft gemaakt. Hij denkt dat de munt een opwaarts potentieel heeft van meer dan 20% na het bereiken van de genoemde bodem. De cryptostrateeg verwacht dus dat de munt binnen afzienbare tijd zal stijgen. Maar met de uitkomst van de juridische strijd tegen de SEC in het achterhoofd is het nog maar afwachten.

Ook Hedera Hashgraph (HBAR) maakt zich op voor een rally

Cryptostrateeg Credible is ook positief gestemd over Hedera Hashgraph (HBAR), dat is een openbaar netwerk voor peer-to-peer betalingen. Hij zegt dat het goed mogelijk is dat HBAR gaat bouncen op de prijs van $0,22 en een rally te maken naar $0,26, binnen afzienbare tijd. Credible deelt zijn wekelijkse aanbod op zijn Twitter account, HBAR komt regelmatig aan bod. Hij heeft het in dit geval over een pullback van de munt.

Hij zegt dat we ‘de regio moeten terugwinnen’ om een bodem te bevestigen. Met deze bodem bedoeld hij een regio van $0,22-$0,23. Als dat vastgehouden kan worden dan ziet hij graag dat er een nieuwe poging gedaan wordt om de wekelijkse aanvoer terug te winnen en de prijs stijgt naar minimaal $0,26. We hopen dat hij gelijk krijgt. Als je op de hoogte wilt blijven van zijn analyses dan kun je hem volgen op zijn Twitter account.

 

 

Meer van dit