HomeGadgetsMet deze draagbare blender heb je altijd verse smoothies

Met deze draagbare blender heb je altijd verse smoothies

Er worden soms geniale uitvindingen gedaan waarvan we onszelf afvragen waarom wij dat zelf niet hebben bedacht. Deze blender to-go is zo’n uitvinding. Je maakt op elke denkbare plek de meest verse groente- en fruitsapjes klaar. Wat dacht je van een vers sapje tijdens een strandwandeling? Of tijdens het beklimmen van een berg?

Draagbare blender

Het is mogelijk om deze sapjes op elke denkbare plek te maken omdat de blender to-go werkt op batterijen. We adviseren daarom om dit apparaat niet in je nachtkastje te bewaren, dat zou een gruwelijk misverstand kunnen veroorzaken. Maar goed! Je kunt deze blender dus kopen voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, waar niemand zo gezond drinkt als jij, en op de parkeerplaats van een sportschool.

Het is dus mogelijk om onderweg verse sapjes te maken. Dit is mogelijk door de krachtige motor dat het apparaat bevat, en dubbele mesjes, zodat jouw smoothie binnen een handomdraai klaar is. Deze blender past makkelijk in je rugtas, dan kun je daar ook meteen je verse groenten en andere ingrediënten voor je favoriete smoothie in stoppen. Of wat dacht je van een verse frambozen smoothie, versgeplukt?

draagbare blender2.0

Draagbare blender voor langdurig gebruik

Met een 350ml beker en een 1400mAh batterij is het mogelijk om gedurende de hele dag verse sapjes te maken. Je kunt 15 blends op een dag doen met een volle batterij, welke draadloos is op te laden. Je hoeft dus geen sapjes meer te halen op het station voor in de trein, of tijdens de pauze op je werk of school. Met deze geniale uitvinding kun je dat mooi zelf. Eenmaal thuis is de blender makkelijk schoon te maken en snel op te laden.

Het apparaat is waterdicht, en er zijn verschillende onderdelen los te maken zodat deze efficiënt gereinigd kunnen worden. Deze handige gadget kan ook op de camping of tijdens een evenement worden gebruikt. De vitamines blijven tijdens het blenden in de beker, dus je kunt er zeker van zijn dat je deze ook binnenkrijgt als je je sapje drinkt. Kortom; de blender to-go is geniaal in zijn eenvoud, en handig in gebruik.

Je koopt hem hier

draagbare blender

Meer van dit