HomeGadgetsMust-have: drijvende pingpongtafel voor in het zwembad

Must-have: drijvende pingpongtafel voor in het zwembad

In onze jeugd waren zwemmen en pingpong onze twee grootste hobby’s. En nog steeds is het heerlijk om een duikje te nemen of een rondje om de tafel te doen. Deze twee leuke dingen zijn nu samengevoegd tot een geniaal collectief: een drijvende pingpongtafel. Dit wil je hebben!

Drijvende pingpongtafel

Voortaan kun jij een potje pingpongen terwijl je verkoeling zoekt in het zwembad. Dit is een must-have voor deze zomer. Wellicht een goed idee om eerst op het droge weer even in vorm te komen en daarna het water in te gaan. Hoe dan ook, dit gaan al jouw vrienden geweldig vinden. Dit is pingpong 2.0.

Deze tafeltennistafel is 152 centimeter lang. Bij aankoop van de tafel krijg je uiteraard twee tafeltennisbatjes en drie balletjes. Je kunt dus meteen een paar setjes gaan spelen. De tafel is van stevig schuimmateriaal, hij gaat dus gegarandeerd lang mee.

pingpong, water

Nu te koop

Ben jij helemaal enthousiast geworden en kan je niet wachten om deze water-versie van pingpong met jouw vrienden te spelen? Dan heb je geluk! De tafel is nu te koop via de website PolarWhale. Voor 152 dollar is deze drijvende pingpongtafel van jou.

Ben jij op zoek naar een goed zwembad, met genoeg ruimte, om in te oefenen? Er staat nu een mega zwembad te koop op AliExpress

Meer van dit