HomeGeen categorieAlbert Heijn verkoopt nu een toffe e-bike voor een prikkie

Albert Heijn verkoopt nu een toffe e-bike voor een prikkie

E-bikes worden steeds populairder. Naar schatting groeit deze markt dit jaar met maar liefst 15%. Grote kans dat jij er ook wel eens over hebt nagedacht om er een aan te schaffen, maar zijn de prijzen je iets te heftig. Albert Heijn komt nu met een goedkoop alternatief: een e-bike voor een prikkie (en mega veel korting).

Albert Heijn e-bike

Albert Heijn heeft de Vilette Le Robuste e-bike in het leven gebracht. Het is een stalen transportfiets met elektrische aandrijving. Hij heeft een toffe industriƫle look, een stille motor in het voorwiel en een sterke accu op de bagagedrager. Jij hebt voortaan nooit meer last van tegenwind.

Deze fiets geeft jou voortaan een duwtje in de goede richting. Ook het meenemen van spullen is een stuk makkelijker, je kunt voorop bijvoorbeeld een doos plaatsen om jouw spullen mee te vervoeren. De motor zorgt er voor dat je gemakkelijk 25 kilometer per uur over de weg vliegt.

e-bike, albert heijn, fiets

Zachte prijs

De vraagprijs van deze e-bike is 899 euro. Dat lijkt wellicht duur maar is voor een e-bike een schijntje. De eerdere vraagprijs was 1249, er zit dus al een lekkere korting van 350 euro op. Binnen twee weken staat de fiets voor je deur. Ook heb je 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de accu.

Voor de tech nerds onder ons: de fiets beschikt over een voorwielmotor genaamd de MXUS 250 Watt en heeft een accu van 11,6 Ah en 36 volt. Met een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer en een trapondersteuning tot 25 km per uur. Ook heeft de e-bike een LED-display en 5 verschillende ondersteuningsstanden, een walk assist functie, verlichting en antilekbanden. Top toch?

e-bike, fiets, albert heijn

Voor alle overige informatie en om de e-bike te bestellen verwijzen we je naar de website van AH.

Meer van dit