HomeGadgetsNintendo brengt echt werkende life size Mario Kart uit

Nintendo brengt echt werkende life size Mario Kart uit

Een droom die werkelijkheid wordt! Een echt werkende life size Mario Kart. Je wist dat je het wilde en nu is het zo ver, je kunt er één kopen. Nintendo bracht namelijk in samenwerking met een speelgoedfabrikant een life size Mario Kart uit en hij stelt niet teleur!

De game

Mario Kart is een immens populaire game. Al 30 jaar wordt jong en oud er mee vermaakt en in al die jaren is het eigenlijk altijd hetzelfde gebleven. Racen op kleurrijke karts terwijl je zooi naar je tegenstanders gooit. De Game is dankzij de simpele en herkenbare basis één van de populairste games ter wereld. Niet gek dus dat er steeds meer real life Mario Kart dingen beschikbaar komen.

In samenwerking met de bekende speelgoedfabrikant Jakks Pacific, heeft Nintendo nu een life size Mario Kart uitgebracht. Helaas voor enthousiaste volwassenen is het wel gericht op kinderen. De kart gaat namelijk maar 13 kilometer per uur op zijn snelst en zal ook niet te veel gewicht kunnen dragen. Maar hey, wel lachen om een koter er op te zien racen toch!

life size Mario Kart 24V Ride-on Racer
Beeld: Jakks Pacific

Life size Mario Kart

Ze noemen de kart een echte 24V Ride-on Racer. Hij beschikt over 3 versnellingen en zou best wel een afstandje mee kunnen gaan. Daarnaast is de life size Mario Kart uitgerust met speakers die onder andere de Mario Kart 8 Deluxe theme song kunnen spelen. Uit deze speakers hoor je ook de motor, superstar mode en het getingel van de boxen. De wielen zijn er speciaal op gericht om te kunnen driften. Dat driften is namelijk ook in de games een belangrijk onderdeel.

Dit alles kun je in Amerika kopen voor $399,99. Om het ding voor Sinterklaas nog aan te schaffen gaat helaas wel moeilijk worden. Je zou daarvoor naar één van onze andere artikelen kunnen kijken over bestuurbare voertuigen voor kinderen. Om je een beeld te geven hoe die life size Mario Kart over de weg vlamt, kun je de onderstaande lanceervideo kijken. Ruig!

Meer van dit