HomeSmartphonesNintendo gaat binnenkort Nintendogs uitbrengen voor je smartphone

Nintendo gaat binnenkort Nintendogs uitbrengen voor je smartphone

Het goede nieuws van de dag lijkt nu al voorbij te komen. Het lijkt er namelijk op dat Nintendo bezig is met het uitbrengen van Nintendogs op je smartphone. Hoewel er nog niets is bevestigd, kwam er wel een patent op Reddit opduikelen waarin te zien valt dat de plannen er zijn.

Nintendogs

Nintendogs, wie kent het niet? Het spel waarin je een (of meerdere) digitale hond kon verzorgen, trainen en entertainen. Uren lang zaten mensen op hun Nintendo DS schermpje te tikken om de hondjes zo blij mogelijk te maken. Het spel groeide helaas nooit mee met de technologie en raakte om die reden in de vergetelheid.

Het spel verscheen voor het eerst in 2005 en in 2011 voor het laatst. Door het toenmalige grote succes van het spel, is het voor Nintendo best interessant om er eens in te duiken. De smartphones van nu kunnen meer dan de Nintendo’s van vroeger dus wie weet kan het opnieuw een enorm succes gaan worden voor de gaming organisatie.

Nintendo spellen op smartphone

Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat Nintendo Nintendogs uit gaat brengen op de smartphone. Ze deden het namelijk eerder met succesvolle spellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Mario Kart Tour, Super Mario Run en Animal Crossing Pocket Camp. Alle spellen werken exact zoals je het mag verwachten van Nintendo. Nu maar hopen dat we binnenkort dus kunnen gaan genieten van Nintendogs. Een heerlijk avontuur vol nostalgie!

Meer van dit