HomeGadgetsEnorme tent voor 20 personen te koop

Enorme tent voor 20 personen te koop

Op TikTok is een meisje viral gegaan met een mega-grote tent waar 20 mensen in kunnen bivakkeren. Sommige volgers vergeleken de tent met een penthouse. Er zitten zelfs meerdere USB aansluitingen in zodat iedereen zijn telefoon of tablet op kan laden. Daar willen wij meer van weten, dus hebben we een kijkje genomen op haar TikTok account.

Tent voor 20 personen

Het is een villa van een tent. Een meisje dat op TikTok te vinden is onder de naam @arianalee99 ging viral met een filmpje waarop ze samen met haar vrienden een enorme tent opzette. De oppervlakte van maar liefst 279 vierkante meter deed menig wenkbrauw fronsen. Ze kocht het in de aanloop van een kampeertrip en deelde dit op haar TikTok account.

De tent voor 20 personen heeft vijf slaapkamers waarvan in elke kamer makkelijk een kingsize bed past. De ‘Ozark Trail Hazel Creek tent’ heeft ook nog eens 13 ramen, zo komt er genoeg licht binnen. De tent is werkelijk gigantisch. Haar filmpje ging snel viral en heeft op het moment van schrijven maar liefst 10,9 miljoen likes en bijna 500K comments.

@arianalee99

I saw this tent on tiktok and had to get it !

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Tent voor 20 personen online te koop

Deze tent voor 20 personen heeft Ariana online gekocht bij de webshop van warenhuisketen Walmart voor de belachelijk goedkope prijs van 379 dollar. Helaas is de tent niet in Nederland te verkrijgen, maar als je een paar goede vrienden of familie in Amerika hebt dan kunnen ze misschien iets voor je fixen. We weten uiteraard niet hoeveel verzendkosten er aan dit plaatje hangen.

De lovende reacties zeggen een hoop over de prijs/kwaliteitverhouding. Dus het kost een beetje moeite om deze tent te bemachtigen in ons land, maar je kunt wel zeggen dat jij jouw hele vriendenkring onderdak hebt kunnen geven op een festival of een andere gelegenheid onder de sterren. Deze tent is echt een must-have voor alle liefhebbers van kamperen.

tent voor 20 personen 1

Meer van dit