HomeEntertainmentGamingGa los als boer in Farming Simulator 2022

Ga los als boer in Farming Simulator 2022

Altijd al de akkers willen ploegen, koeien willen melken en een echte boer/boerin als partner willen hebben? Dan is Farming Simulator het spel voor jou. Wellicht ken je de eerdere Farmin Simulators al, er komt nu een nieuwe editie: Farming Simulator 2022.

Farming Simulator 2022

Je moet nog heel even geduld hebben, het spel komt aan het einde van het jaar uit. Het spel is ook verkrijgbaar op de nieuwe platformen zoals de PS5 en de Xbox Series X. Ga los als boer en werk je naar de top!

In het spel kun je op een leuke manier jouw eigen boerderij opbouwen. Het einddoel is een mooie en goed lopende boerderij. Met het geld wat je maakt met het oogsten en verkopen van jouw producten kun je weer nieuwere en betere machines kopen. Innovatie is the key!

 

farming, simulator 2022 , boeren

Boerenverstand

Het spel is echt een begrip voor boeren in spe. In de nieuwe editie zijn veel nieuwe updates toegevoegd. Denk aan nieuwe gewassen, nieuwe maps en veel nieuwe machines. Het is een verbeterde versie van het vorige spel en ook de graphics zijn een stuk mooier. De ontwikkelaar, Giants Engine, geeft aan dat er gebruik is gemaakt van realistische AI en echte omgevingen voor de beste spelervaring.

Ook heb je jouw boerenverstand nodig. Je krijgt namelijk te maken met verschillende seizoenen. Hierdoor kan opeens sneeuw roet in het eten gooien bijvoorbeeld. Het leven van een boer gaat niet altijd over rozen. Je kunt het spel ook als multiplayer spelen, zo kun je alvast kijken wie van jouw vrienden het beste geschikt is om een boerderij mee op te zetten.

Farming Simulator 22 staat gepland voor het vierde kwartaal van 2021 voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Mac en Stadia. Check hieronder alvast de brute trailer:

Lees ook: Terug naar toen: Met deze gadgets was je populair!

Meer van dit