HomeGadgetsMust-have voor de feestdagen: kerstversiering voor je baard

Must-have voor de feestdagen: kerstversiering voor je baard

De feestdagen staan weer voor de deur, dus dat wil zeggen dat we weer een naaldboom in huis halen, die we daarna versieren met lichtjes en ballen. We willen er zelf ook op en top uitzien, dus trekken we onze mooiste pak aan. Maar hoe zit het met mannen die een baard hebben? Gadgetgekkies heeft de ultieme versiering voor je baard gevonden.

Kerstversiering voor je baard

Je kunt wel een blits pak aantrekken, maar dat draagt iedereen al tijdens de feestdagen. Jij komt pas echt als een baas binnen als je kerstlampjes in je baard hebt hangen. Je zult meteen de aandacht van het aanwezige publiek trekken, want dit zijn echt werkende kerstlampjes. Je kunt ze uiteraard ook op een festival of andere feestelijke gelegenheid gebruiken, dus bewaar ze goed, want carnaval komt er ook nog aan.

Mannen (of vrouwen) met een baard kunnen dus extra spectaculair door het leven, dat kunnen die gladde babyfaces niet zeggen. Echte kerels dragen kerstverlichting in hun baard, want daarmee zijn ze de blikvanger op elk feestje en partijtje. Je hoeft niet eens wat te zeggen om de aandacht van talloze mensen te pakken, dan kun je je mond voor iets anders gebruiken, zoals voor het drinken van bier.

kerstversiering baard kopen

De spectaculaire blikvanger op elk feestje

Je steelt aankomende kerst dus de show met dit lichtsnoertje voor in je baard. Het snoer is waterbestendig, dus als je wilt dansen in de regen is dat helemaal geen probleem. Met een kabellengte van een meter kun je de batterijhouder lekker in je broekzak bewaren, of met het bijgeleverde clipje aan de kraag van je feestoutfit bevestigen. Het is wel verstandig dat je eerst je baard verzorgt, dat kan prima met een baardverzorgingsset.

Er zitten 9 clipjes bij zodat je de kerstversiering goed over je baard kunt verdelen. Er zitten 18 multicolored Nanoleds bij, dus je kunt er vanuit gaan dat jij de kamer verlicht met alle vrolijkheid dat kerst te bieden heeft. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor het luttele bedrag van €13,95 wordt jouw baard een feestje. De kerstversiering voor je baard is te koop op de website van Bol.com.

baardlampjes kerstversiering

Meer van dit