HomeGadgetsDeze 7 gave fiets gadgets moet je deze zomer uitproberen

Deze 7 gave fiets gadgets moet je deze zomer uitproberen

De zomer is in volle gang en dan gaan we dagjes weg. Als je op de fiets de wereld onder de zon gaat verkennen is het leuk als je gadgets bij je hebt die de fietstocht net even wat leuker maken. We hebben er 7 uitgezocht waarvan wij denken dat jij ze helemaal te gek vindt. Deze gadgets kun je zelf gebruiken, maar je kunt ze uiteraard ook cadeau geven aan andere fietsliefhebbers

1. Presso X draagbare koffiezetapparaat

Als je een lange fietstocht achter de rug hebt en even wat stoom af wilt blazen tijdens een pauze, dan is deze handige Presso X draagbare koffiezetapparaat iets voor jou. Je kunt met dit apparaat midden in het bos koffie zetten, geniaal toch?

2. Wahoo Blue SC meter

De Wahoo Blue SC snelheid en cadanssensor tovert via bluetooth je smartphone om tot een slimme fietscomputer. Het meet je snelheid, trapfrequentie en afstand. Hij is simpelweg te koppelen aan de app die je kunt downloaden. Een leuke fiets gadget om te hebben.

3. CYCL Wing Lights fiets Richtingaanwijzers

Normaalgesproken steek je je arm uit als je richting aan wilt geven, maar dat hoeft met deze gadget niet meer. Deze richtingaanwijzer heeft ook lampjes aan de zijkant die het overige verkeer zien hoeveel ruimte jij als fietser inneemt.

4. Revo Lights

Reguliere fietslichten geven de voor- en achterkant aan, maar de Revo Lights verlichten ook de zijkant van de fiets, zodat je van alle kanten goed zichtbaar bent. Er zit ook een remlicht-functie op, en een functie als richtingaanwijzer.

5. Bluetooth fietsslot

Bij dit slot heb je geen fietssleutel nodig, want je opent hem met je smartphone. Het is overigens ook een normaal slot dat gewoon met een sleutel kan worden geopend, voor het geval je telefoon leeg is. Deze gadget is gewoon leuk, en handig.

6. Bookman bekerhouder

Als je graag een kopje koffie drinkt tijdens het fietsen dan is deze bekerhouder onmisbaar. (kijk wel uit met bulten en drempels). Door een slimme techniek heb je geen schroeven nodig om deze bekerhouder aan je fiets te monteren.

7. Magnetische fietsbel

Als je die ouderwetse fietsbellen helemaal zat bent dan ben je toe aan deze futuristische magnetische fietsbel. Hij produceert maar liefst een geluid van 90 decibel, dus iedereen zal jou aan horen komen. De fietsbel is makkelijk af te klikken en mee te nemen in je broekzak.

Meer van dit