HomeTechMet deze tool transformeer je jouw fiets in een waterfiets

Met deze tool transformeer je jouw fiets in een waterfiets

Ben jij in de zomer het liefst op het water te vinden? Ben je gek op een stuk fietsen? Dan hebben wij voor jou het ultieme DIY-pakket gevonden. Shuttle Bike komt namelijk met een tool waarmee je jouw fiets of e-bike zo transformeert in een waterfiets. Dit wil je hebben!

Van fiets naar waterfiets

Met de kit van Shuttle Bike kun je van jouw fiets binnen no time een toffe waterfiets maken. Hoe dit werkt? Je plaatst twee gele drijvers onder je stalen ros, zet de drijvers op het water en trapt precies zoals je normaal doet. Je fietst nu over het water en hoeft niet meer helemaal om te fietsen. Daarnaast kun je voortaan lekker genieten van het water op een totaal nieuwe manier.

Deze Bike Shuttle is bedacht door het Italiaanse SBK Engineering. In 1992 (!!) begonnen ze al aan dit bijzondere project. Na vele jaren buffelen hebben ze eindelijk een goed werkend product afgeleverd. Het systeem werkt vlekkeloos en je kunt dus echt fietsen over het water.

shuttle, bike, waterfiets

Flinke investering

Deze innovatie heeft wel een prijskaartje. Voor het volledige pakket betaal je 1399 euro. Toch is een goed werkende waterfiets al snel duurder en is het natuurlijk veel handiger om een afneembare aan te schaffen die je aan jouw fiets kunt vastzetten.

Kun je niet wachten om het water op te gaan met jouw fiets? Check dan zeker even de site van Shuttle Bike voor alle informatie!

Meer van dit